Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie jutro ja jutro powiat namysłowski opuszczam

Polecane posty

Gość gość

Na tydzień bo wyjeżdżam do zakopanego jak co roku co roku do zakopanego wyjeżdżam na tydzień

Gość gość
No to zdawaj nam tu relacje z e swego pobytu... ty tak pięknie umiesz wszystko przekazywać...

Gość gość
ps z mojej miejscowości w powiecie namysłowskim do zakopanego mam 349 km tak nam nawigacja mówi nie moge sie już doczekać jazdy autostradą bo wjeżdżam za opolem na a4 i zjeżdżam w krakowie koło lotniska w balicach i zaraz wjeżdżam na autostradową obwodnice krakowa i z tej obwodnicy bezpośrednio wjeżdżamy na zakopianke i jedziemy nią prosto do zakopanego nagram filmiki w zakopcu i wam puszcze tak jak te dzisiejsze filmiki z namysłowa ja do autostrady a4 mam 70 km z namysłowa jest to 50 km ja mieszkam 15 km od namysłowa żeby dojechać do a4 zawsze jak jedziemy do zakopanego to jedziemy przez opole ale do opola przez namysłów nie trzeba jechać

Gość gość
Nagram filmiki obiecuje ja tam z rodzicami i siostrą jadę autem (nie ma to jak z rodzicami bo po pierwsze za wszystko płacą wszystkim sie zajmują kasę na wczasach od nich ciągniemy czy na lody pamiątki ciuchy itd kocham zakopane ale zawsze jak wracam do domu (koło Namysłowa) to mówię boże jak tu płasko bo przez tydzień sie do gór przyzwyczaje cieszę się że jutro jadę bo trzeba odpocząć od szarej rzeczywistości i przynajmniej moich znajomych sąsiadów nie będę musiał widzieć i patrzeć na ich mordy

Gość gość
PS ja w Zakopanem na miejscu wgram filmiki z zakopanego nie musicie czekać aż wrócę :)

Gość gość
No , to przyjemności życzę - miłego pobytu...

Gość gość
PS co wy jutro robicie przegrywy ja będę w Zakopanem a wy dalej na kafe będziecie się obrażać i marnować życie a życie jest tylko jedno

Gość gość
A dlaczego nie lubisz swoich sąsiadow?

Gość gość
Spoko kocham zakopane

Gość gość
Bo są denerwujący nie wszyscy jedynie sąsiedzi mieszkający od północnej strony podwórka i naprzeciwko i dom dalej są fajni a sąsiedzi od południa są okropni większość ludzi w polkowskiem są wścibscy wredni itd wpisz sobie w Google Polkowskie

Gość gość
Wejdź na temat na kafe moja przygoda z youtube tam dałem jeden filmik

Gość gość
Wiesz, ludzie jak to ludzie... jedni są lepsi, inni gorsi - jak to w życiu ...

Gość gość
Obejrzysz filmik na moja przygoda z youtube oceń czy źle czy dobrze się ogląda inni piszą że za bardzo obraz sie rusza a inni że fajnie

Gość gość
Fajny filmik, dobrze nagrane.... rób tak dalej i nam przekazuj...

Gość gość
Up

Gość gość
Up