Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy zajęci mężczyźni są dla was bardziej atrakcyjni?

Polecane posty

Gość gość

jeśli tak,to z jakiego powodu?

Gość gość
nie. atrakcyjny jest jak jest ładny i fajny. kto by patrzył na takie szczególy czy zajęty, czy nie = na pewno nie jest to wabik :)

Gość gość
Nie. Bo są zajęci. Mają swoje kobiety. Dlatego że są zajęci, to mają być z automatu atrakcyjniejsi?? Bzdura.

Gość gość
tak bywa, ze leca na mnie tylko zajeci a mi jak sie spodoba jakis okazuje sie, ze jest zajety..zycie

Gość gość
u mnie jest tak, ze mnie zonaci podrywaja...niby na sex..a pozniej sie zakoc***a...a niby tylko kobiety takie sa? bzdury..jak facet jest z kobieta bo kredyty czy dziecko, to pozniej jak mu podpasuje jakas inna to sie zakoc***a i jest problem. najgorsze jak sie facet decyduje na slub w momencie dopiero gdy sie pojawia dziecko, albo bo juz wypada..kto kocha to sie hajta dosc szybko, a sa takie asy co po 10 latach w koncu sie zwiazuja, bo wpadka albo cos. i nagle z milosci sie hajta? watpie

Gość gość
Aha.Bo Kiedyś tu pisałście że jak zajęty to widzicie w nim wtedy samca.Też wydawało mi się to idiotyczne.

Gość gość
Jaka bzdura. To,ze jest zajety nie warunkuje,ze od razu bardziej mi sie podoba:). To chyba jakims kobietom co maja z glowa nie teges. Facet zajety,to facet nie do ruszenia.

Gość co za tepe pytanie
Atrakcyjni sa ci, co dbaja o siebie, swoje cialo, ubior, a nie spasione brudne, bierne i roszczeniowe lenie. Stan cywilny nie widac patrzac na faceta.

Nie ma to dla mnie znaczenia pod tym względem. Jak facet jest zadbany i przystojny to po prostu mi się podoba, bez względu na to czy ma dziewczynę, czy jest sam.

Gość gość
raczej powiedzialabym, ze jest na odwrot- wiekszosc atrakcyjnych facetow jest zajetych