Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kornel23

Czy może mi ktoraś wyjasnić jak dobrze lizać?

Polecane posty

Gość Kornel23

Otóż problem leży w tym ze juz druga dziewczyną otwarcie powiedziała, iż w lizani cipki to nie jestem mistrzem. Jak lizać żeby twk właśnie było. Jest to poważny dla mnie problem, bo myslałem że umiem to robić! Proszę o poważne potraktowanie tematu.

Gość gość
trzeba podgryzać a nie tylko lizać

Gość gość
Palce też są bardzo ważne!!!!!

Gość gość
jakie podgryzać,kazdy lubi cos innego,ucz się na tej która kochasz,jakbys mnie podgryzl to masz w leb i ide do innego

Gość gość
głupie gnojki myślicie ze w masowke pojdziecie,kazda pissda lubi inaczej jasne? nie ma *****czaa który podoba się masowo,jednej osoby uczysz się długo i wtedy jesteś najlepszy,barany

Gość gość
Piszczcie do siebie pedały...

Gość gość
a jak te suczki nie potrafią cie nauczyć to same sa cienkie i skretyniale ,znajdz sobie zdolna to cie wszystkiego nauczy a nie tylko pomarudzi

Gość gość
Dokładnie, jeśli kobieta sama nie potrafi wytłumaczyć co i jak lubi, to nie świadczy zbyt dobrze o jej rozumku.

Gość gość
Liż ją tak jakbyś lizał patelnię po jajecznicy

Bo źle do tego podchodzisz. Tu nie ma gotowej instrukcji. Trzeba wszystko "rozpracować" sobie od początku. a po tym nie będziesz miał wątpliwości, co i jak. Niestety nie jest to wiedza nabyta, jak 2 + 2 . Za każdym razem coś nowego. Można co jedynie się oswoić z widokiem tzipy

Gość gość
Przyprowadź ją do mnie,ja będę lizał,a ty patrzył...nauczysz się! ;-)

Gość Kornel23
No i właśnie taka to pomoc, pisanie w ogolnikach to wygląda tak, jak ja bym o lodzie napisał: musisz zdjąć skóre i ciagnać....p********i

Gość gość
Nie ma gotowej instrukcji na zaspokojenie drugiej osoby, każda kobieta jest inna i lubi o innego, więc musisz skupić się na tym jak ona odbiera poszczególne bodźce... a najlepiej to zapytać, co i jak lubi, zamiast kombinować.

Gość gość
Moszna twoja patelnia zardzewiała.

Gość gość
Moim zdaniem najważniejsze to zlokalizować gdzie jest łechtaczka

Gość gośćnnhnhmj
no to niech ta dziewczyna powie ci co robisz zle a co dobrze i jak lubi,a nie tylko krytykuje,kazda lubi inaczej ,jedna delikatnie,druga bardziej brutalnie,niekóre lubią jak facet lekko podgryza,liże,drażni łechtaczke,wkłada głęboko język ,inne może mają jeszcze jakies upodobania.wazne żeby otwarcie i szczerze ze sobą rozmawiać,a nie udawać ze jest ok a potem chodzić wkurzonym i sfrustrowanym..trzeba się jakos dotrzeć tez w tej sferze

Gość gość
Dobrze się dobrali... ona kretynka bo nie potrafi wytłumaczyć facetowi co lubi, a on równie głupi, bo pyta obcych na forum zamiast spytać swojej dziewczyny :P

Gość gośćwymagajaca
ja zawsze musze dokładnie uczyć gdzie ,dokładnie gdzie bo to kwestia milimetrów ,jak delikatnie bo ja lubie wyjątkowo delikatnie a nikt po innej tak nie lize,itp,i sa to faceci doświadczeni po wieloletnich babach wiec ty młody męcz te leniwe dziewczyny by uczyły,a i tak najlepszy w tym jest mój prawik nieskalany żadna inna,uczony od podstaw bez zadnych nabytych manier

Gość Krokus32
Źle zapytałeś. Powinieneś. Powiedzieć: Jak lubicie być lizane proszę o szczegołowy opis!