Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni Jakie kobiety wam się podobają?

Polecane posty

Gość gość

Jak muszą się zachowywać i wyglądać żebyście nie mogli oderwać oczu? Przemyslcie odpowiedź i podzielcie się przemyśleniami

Tyle gustów ilu mężczyzn....:-) powodzenia w sondażu

Gość gość
ladne i zgrabne

wiekszość neandertalskich typów chciałaby mieć"piękne, chude cycate, zadbane, blondyny" a żaden z zainteresowanych nie ma w sobie nic atrakcyjnego

Gość gość
mnie podobają się dziewczęta atrakcyjne to jest takie od których nie potrafię oderwać wzroku :) jestem Wojciech z Bytomia lat 39 i pół, stan wolny, talia 100, kaloryfer 180, biceps 60, jeżdżę, szarym BMW, mam siostrę i dwóch braci, kontaktowy, optymista lubię podróże :)

Gość gość
-szczupła (tj. płaski brzuszek) ale z dużym biustem, - inteligentna - dobrze zarabiająca No...i dlatego jestem sam :O

Gość gość
Ja lubię chłopców :) 🌻

Gość gość
mnie podobają się dziewczęta atrakcyjne to jest takie od których nie potrafię oderwać wzroku usmiech.gif jestem Wojciech z Bytomia lat 39 i pół, stan wolny, talia 100, kaloryfer 180, biceps 60, jeżdżę, szarym BMW, mam siostrę i dwóch braci, kontaktowy, optymista lubię podróże usmiech.gif x Bueheheheheee CWEL :D

Gość gość
to właśnie autorka pyta, od JAKICH nie możesz oderwać wzroku, bo ze atrakcyjnych to wiadomo tyle że dla każdego na atrakcyjnosc składa się co innego :O ogólnie pytanie bez sensu.. bo każdy ma inny gust

Gość gość
Napradę lubię ładnych chłopców :) 🌻 :)

Gość gość
gość dziś -szczupła (tj. płaski brzuszek) ale z dużym biustem, - inteligentna - dobrze zarabiająca No...i dlatego jestem sam pechowiec.giflapka.gif No i popatrz, już bym się wstrzeliła w te wymogi, ale biust mam bardzo mały. A to pech. To znaczy dla Ciebie :D

Gość gość
Uważam że kobieta z męska figura to nie kobieta :) nawet operacje plastyczne nie pomogą bo macie felerne geny, z punktu widzenia ewolucji jesteście nieprzydatne

Gość gość
Inteligentne.. to daje nadzieję ;)

Gość gość
gość dziś Uważam że kobieta z męska figura to nie kobieta usmiech.gif nawet operacje plastyczne nie pomogą bo macie felerne geny, z punktu widzenia ewolucji jesteście nieprzydatne Zaciekawiłeś mnie z tą ewolucją , przecież małe piersi też wykarmią dzieci. Więc o co kaman?

Gość gość
Uważam że kobieta z męska figura to nie kobieta x a co rozumiesz pod pojęciem 'męska figura' ? Bo można mieć wielkie piersi jak Marahya Carrey albo Doda a być klockiem bez talli. Chodzi o brak talii, piersi, tyłka, bioder ? Wszystkiego na raz ?

Gość gość
Męska figura to brak talii, wąskie biodra, brak piersi.

Gość gość
no piwesi nie takie waskie

Gość gość
biodra*

Gość gość
ładna szczupła drobna no i oczywiście młoda, najlepiej tak 18-20 lat z charakteru wystarczy by była sympatyczna i uśmiechnięta

Gość gość
Ładna, inteligentna, zgrabna, z dużym biustem.

Gość gość
piękne i młode inteligentne z poczuciem humoru

Gość gość
Dojrzała po 30stce ładna i kobieca najlepiej brunetka wazaca 70kg przy wzroscie 172cm

Gość gość
Zadbana, miła. Wbrew pozorom, to bardzo zawęża grono kandydatek. Po trzecie fajnie gdybym ja się jej podobał, a nie pomysł by być ze mną bo szuka na gwałt męża. Desperację naprawdę widać i jest to obrzydliwe. Również rzygać mi się chce, gdy kobieta zadaje mi tysiące pytać, przeprowadza testy, by się dowiedzieć, czy jestem idealnym kandydatem, jakiego sobie wymarzyła. I tak się niczego nie dowie, jak będę chciał, to ściemnię, ale czuję się jak na policyjnym przesłuchaniu i po prostu nie mam ochoty na taką cwaniarę. No i znów grono kandydatek się zawęża. Więc jak się już trafi jakaś zadbana (zadbana to nie znaczy umalowana, tylko umyta, bo macie panie z tym problem ogromny). Więc jak się już trafi jakaś miła, zadbana i jako tako mająca na mnie ochotę, to zazwyczaj w łóżku jest baaardzo średnio. Ja nie wiem, nie lubicie sexu? Masakra, muszę ostro się napracować, żeby coś z tego sexu było. Jedna na dziesięć kobiet jest dobra w łóżku. Szkoda gadać. Pewnie jak teraz to czytacie, to się wam durne panie wydaje, że herezje piszę. Nie, to nie tylko moje zdanie, ale wielu moich kolegów. Mówię tu o zadbanych, ogarniętych życiowo i przystojnych facetach. Mamy wymagania i niestety każdy z nas mówi to samo. Fleje z was, kretynki, mało która coś w łóżku robi prócz leżenia, mało która interesuje się facetem (a nie tylko tym, czy będzie pasował do białej sukni). Więc się nie dziwcie, że traktujemy was tak a nie inaczej. Jeśli macie jeszcze wątpliwości co do tego, co piszę, to zastanówcie się, z którą ze swoich koleżanek zeswatałybyście swojego syna (gdybyście miały). Teraz się obrażacie jak się mówi o was prawdę, ale jak jesteście matkami, to dopiero się okazuje jakie macie zdanie o kobietach. 99% to dla was k***wki, puszczalskie, egocentryczki, nie warte ich syna itd. itp. Zastanówcie się nad tym chwile. Reasumując, jak dziewczyna jest zadbana, miła, to już jestem w szoku. Jak do tego jest atrakcyjna i jej się podobam, to czuję obawiam się, że to sen. Jako facetowi mi nic nie brakuje (żeby nie było).

Gość gość
Jak moze ci niczego niebrakowac skoro jestes w szoku jak podobasz sie kobiecie?

Gość gość
Jak moze ci niczego niebrakowac skoro w łóżku z tobą jest baaardzo średnio? Eh tacy jak ty i twoi kolesie....

Gość gość
Ciekawa jestem, ile gość dziś ma lat. Ja na ulicach Warszwy widze mase zadbanych dziewczyn (bo gość dziś pewnie szuka dziewczyn a nie kobiet). Mile pewnie tez sa, bo co to za problem. A w lozku to sie slyszy dookola, ze mlode maja doswiadczenie, weic cos umiec musza.

Gość gość
A facetom podobaja sie kobiety piekne, chetne i bezproblemowe. dlatego jestem sama

Gość gość
Jako facetowi mi nic nie brakuje (żeby nie było). x I wciąż sam, z nikim na stałe? Ciekawostka przyrodnicza :P To lusterko ma plamy.