Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza kiedy facet zawsze wraca do mnie po każdym związku?

Polecane posty

Gość gość

Jest jeden mezczyzna poznalismy się w wieku 17 lat i zawsze miedzy nami była jakaś chemia ale kiedy on miał dziewczyne to kontakt albo sie urywał albo był minimalny a kiedy przestawał z nia byc to sie odzywał teraz mamy po 26 lat a on odzywa się znow po 2 latach dodam ze raz w zyciu mielismy okres, kiedy nasze relacje to było coś więcej to doslownie 5 miesiecy trwało a tak poza tym zawsze bylismy znajomymi, jak mam to rozumieć?

Gość gość
Popieram. Dostępna to idzie na łatwiznę i wraca

Gość gość
nici z tego psie. nie masz do czego wracac. mialam ideala to sie pieknie wpakowałam w to gowno!!! szambo

Gość gość
Jako mężczyzna potwierdzam. Jestem szczery,bo mam dość traktowania kobiet w ten sposob. Twój "kolega" Ciebie nie szanuje.

Gość gość
Seksu mu brakuje i tyle. Znajdzie inną to znowu nie będziesz potrzebna. Jestes jak takie koło ratunkoe.

Gość gość
aż ciężko mi zrozumieć, że sama nie zauważyłaś, przez ten czas, że facet cie zwyczajnie wykorzystuje tylko zadajesz pytania na forum, na które istnieje oczywista odpowiedź. Zerwij z nim kontakt -i znajdz kogoś kto potraktuje cie serio bo z tej mąki chleba i tak nie będzie. pozdrawiam.

Gość gość
jesli on mnie podglada, stalkuje i sam tu zaklada tematy na kafe, wysmiewa sie ze mnie, a ja nie moge isc na prokuraturę to co moge zrobic?

Gość gość
19;21...Wtf ?

Gość gość
azor wiesz o co chodzi. zadne wtf

Gość gość
Jesteś wyjątkowo glupia

Gość gość
głupia? a c o ty sobie myslisz, ze to bedzie trwac w nieskonczonosc, ze pozwole sobie z siebie drwic? zenujace jest twoje zdziwienie