Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Kornelia dla córki...

Polecane posty

Gość gość

co myślicie o nim? podoba wam sie? moze wasze propozycje...

Gość gość
nigdy!!! kornelie to głupie, puste dziewuchy o móżdżkach rozmiaru łepka od zapałki. mają o jeden zwój mózgowy więcej od kury, żeby nie srały po podwórku

Gość gość
22.43 własnie pokazałas kto tu nie ma mózgu.. a co do imienia to bardzo ładne

Gość gość
Beznadziejne. Dla jakichs pretensjonalnych rodzicow pochodzących z niskich warstw społecznych

Gość gość
imie jak imie, mysle ze lepsze niz "Dżeskia", "Sabina" , "Sandra" , "Nicola"...ale mimo to wciąż zalatuje pretensjonalnością. Choise is yours

Gość gość
up

Gość gość
gość wczoraj nigdy!!! kornelie to głupie, puste dziewuchy o móżdżkach rozmiaru łepka od zapałki. mają o jeden zwój mózgowy więcej od kury, X Niestety potwierdzam. Poznałam taką, wyjątkowo pasuje do opisu.

Gość gość
a ja znam jedna Kornelie i jest bardzo fajna dziewczyna. Ladna, inteligentna i do tego skromna, tak wiec nie ma reguły. Znam kilka Ann i jedne sa super, inne maja zjechany charakter. Kto jaki jest zależy od osobowości nie imienia. Mi się Kornelia osobiście bardzo podoba, ani oklepane imie, ani jakies wydziwiane.

Gość gość
Śliczne. Znam jedną Kornelię. Ładna i dobra dziewczyna.

Gość GinnyPotter
Kornelia to moja kuzynka i ma ponad rok ;) Jest prześliczna, wychowana i spokojna, ale w sumie to i tak nie ma większego znaczenia. Osobiście gdy słyszę to imię to kojarzy mi się z dzięciołem na drzewie ;) Tak wiem, mam dziwne wymysły, ale to od trzech pierwszych liter, które przywodzą mi na myśl korę drzewa i właśnie tego ptaka ;) Ale oprócz tego jest ładne, chociaż coraz częściej nadawane.