Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety po 30 te nie są zainteresowane facetami poukładanymi tylko wyb

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego kobiety po 30 przeważnie wybierają facetów rozwodników, chamski łysych cwaniackich bóców Zarobki są na pierwszym planie. Jaką przewagę ma rozwodnik nad kawalerem. Jaką przewagę ma łysy cwaniacki cham nad poukładanym facetem Czy kawaler po 30 musi być zawsze towarem 5 kategorii który jeżeli nie założył rodziny to nie nadaje się jako kandydat na męża.

Gość gość
bo jak zadna go nie kupila i kolejny sezon jest na przecenie to musi cos w tym byc nie tak.albo farbuje, albo zle lezy, nawet jak wyglada niezle.a moze smiedzi

Gość gość
to ze ktos kogos chcial, nawet jesli rzucil, w pewniem sposob wzbudza zaufanie.facet z ktorym nikt przez tyle lata nie chcial byc, jest jakos tak podejrzany, zwlaszcza jesli niebrzydki, gdzies musi byc haczyk

Gość gość
Nie wiem, co znaczy "poukładany" facet :), ale kobiety od zawsze są zainteresowane mężczyznami, z którymi mogą stworzyć trwały , udany związek. Tak po prostu jest, taka jest wewnętrzna potrzeba, więc umiejętność zaangażowania się i odpowiedzialność jest cenna. Zakładam, że chodzi o to, że Tobie nie udaje się zbudować udanego związku - nie wiem, dlaczego, ale na pewno nie chodzi o stan cywilny. Jeśli te kobiety naprawdę wybierają takich drani, to nie ma się czym martwić, po prostu nie Twój "typ". Pojęcia nie mam - może tak bardzo chcesz, że się "przyklejasz", a to rzeczywiście działa odstraszająco, poza tym jest nieprzyjemne dla kobiety, które chce być wyjątkowa dla swojego mężczyzny, a nie "jakakolwiek". Możliwe też, że jesteś zbyt niepewny siebie (nie mylić z nieśmiałością!).

Mogę Ci powiedzieć jak ja sądzę. Mało jest facetów poukładanych . Może Ci się wydawać że taki jesteś. Ja patrze natomiast co może być dziwne na penisa nie chodzi czy duży tylko czy staje. Myślę że jeśli mężczyzna radzi sobie dobrze, dobrze się odżywia, nie zapracowuje sie to jest w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej jest dobrym kandydatem na ojca i jego dzieci mogą sobie radzić równie dobrzew życiu jak on. Fakt to może być kierownik ale nie jest do końca jest poukładany. Ma weidze i doświadczenie i nic mu nie brakuje ale wewnętrznie jeszcze dużo więcej niż mniej mam do życzenia. Mało znam ludzi poukładanych to jest przykre

Gość gość
no cóż znowu te same tematy , nie kobiety nie wybierają tępych chamskich bolców , tylko nie wybierają ciebie. To istotna różnica, która musi być czymś spowodowana. Więc , albo nie jesteś aż tak atrakcyjny do związku jak ci się wydaje, albo ani tak poukładany, albo jesteś fatalny z wygladu, charakteru, masz odstręczający sposób bycia. Ja mam takiego w pracy, do końca życia będzie kawalerem, chłopak może i ok (nie pije , nie pali, nie zdradzi, zarobi, po studiach, itp), ale o niczym nie można z nim pogadać (nie że głupi, ale po prostu nie umie prowadzić rozmowy), ponadto zbyt narzuca swoje zdanie jak już jakieś wyrazi- kiedyś dziewczyny się go bały bo myslały ze jest agresywny, po trzecie nie umie posługiwać się nożem i widelcem, potrafi rozmawiając z kobietą drapać sie po jajach, albo zdjąć buty i drapać się między palcami stóp, itp, no fatalne to jest. Zdechnie jako kawaler, mówię ci

Gość gość
Może jesteś po prostu brzydki, zadbaj o siebie, nie wiem schudnij, przytyj, zmień styl ubierania, zacznij uprawiać sport... inna przyczyna to taka, że być może szukasz wśród nieodpowiednich kobiet. Na łysych drani lecą zwykle solarniane blondyny lub granatowe czarnule, z toną tapety i tipsami. Normalna, przeciętna dziewczyna nie poleci na łysego dresa po rozwodzie, bo wie, że taki zalatuje patolą...

Gość gość
nie umie posługiwać się nożem i widelcem, potrafi rozmawiając z kobietą drapać sie po jajach, albo zdjąć buty i drapać się między palcami stóp, itp, no fatalne to jest. x hahaha leżę...

Gość gość
Kiedyś też takiego poznałam, jego matce bardziej zależało na tym żeby w końcu kogoś poznał i się ożenił niz jemu samemu. Sam pierwszy nie umiał wymyślić tematy do rozmowy albo trzeba było na siłę podtrzymywać rozmowę albo panowała krepujacs cisza. Glupotami się zajmuje zamiast spędzać czas z rówieśnikami otacza się o 5 - 10 lat mlodszymi lepkami od siebie.

Gość gość
Aha i uroda nie grzeszy.. więc po 30stce to już coś musi być nie tak. Chociaż są wyjątki.

Gość gość
Ha ha ha jak facet po raz dziesiąty zdradza i rzuca żonę czy partnerkę wzbudza zaufanie !!!! Kobieto zastanów się co piszesz i nie płacz jak taki facet znów cie zostawi. Kobiety Lecą na kasę, bajerę a później pretensje ze nudzić ie się zigolakom

Gość gość
Kobiety ależ piszecie głupoty !!!!! Facet który był chciany przez kobiety wzbudza zaufanie - masakra ! I nie jest to paranoja człowiek który kłamie, zdradza porzuca Wzbudza większe zaufanie niż facet który ma swoje zasady jest stały w uczuciach nie leci na pierwszą lepszą i za nim się zdecyduję Musi przemyśleć każdą decyzję. Wreszcie jak po raz n-ty zostałyście oszukane lub porzucone ma sie 30 pare lat i pojawia się taki naiwniak jak ja kawaler wtedy nagle jesteście zainteresowane. Jest wiele fajnych kobiet po 30 -tce niestety mnie przeszkadzają dzieci z ich poprzednich związków. I nie chodzi o same dzieci bo dzieci są fajne tylko o ojców dzieci którzy się wpierdzielają do wszystkiego i próbują rozbić związek Za każdym razem. Ja też nie potrafię żyć w obudził ze wszystko jest ok bo ojcowie i byli mezusiowie tak mnie wkur...... tym ich wiecznym wpie....., się w związek ze dziękuję za takie związki z kobietami. Wolą się zadawać z tych ich wzorami zaufania którzy nagle się pojawiają i znikają w momencie rozpier......, związku.

Gość dres sandałki i skarpety
baby muszą mieć dramat w związku, a idealny facet jest dla nich za nudny, dlatego wybierają tępaków i playboyów

Gość gość
Bo baby chcą porządnych i normalnych facetów, nie buców i pijaków ale też nie damskie pipki, ciamajdy i maminsynki, zrozumcie top wreszcie. I jesli facet jest damską pipką płaczącą na forum i gadającą, że kobiety wolą drani a nie takich "porządnych" jak on, to nie ma szans na żadną normalną. Pomiędzy bad - boyem a ciamajdą i ofermą jest jeszcze środek, i ten środek nadaje się na partnera (z resztą wśród kobiet jest tak samo). A wiele sierot życiowych ubzdurało sobie, że żadna ich nie chce, bo on nie są draniami. Tymczasem żadna ich nie chce, bo są sierotami życiowymi i tyle w temacie. Z resztą jak się widzi po raz 100ny temat, że kobiety lecą tylko na bad - boyów a nie na cichych i porządnych, to bankowo temat założył jakiś frustrat, ciapa, pipka życiowa i nie dlatego pipka, że jest sam, ale dlatego, że wszędzie widzi wady tylko nie w sobie. To tak jak tu jedna babka wczoraj pisała, że ona nikigo nie ma, bo każdy facet leci na wygląd. Ona jest takim damskim odpowiednikiem takiego pipkowatego misia którego "żadna nie chce, bo jest za dobry". Dziękuję za uwagę. Na resztę szkoda klawiatury,

Gość gość
gość wczoraj Dlaczego kobiety po 30 przeważnie wybierają facetów rozwodników, chamski łysych cwaniackich bóców Zarobki są na pierwszym planie. Jaką przewagę ma rozwodnik nad kawalerem. Jaką przewagę ma łysy cwaniacki cham nad poukładanym facetem OMG czy ty się obracasz w jakiejś patologii? Tak, tam tak się zdarza. Zadna natomiast normalna kobieta w życiu nie zwiąże się z bucem, czy cwaniakiem. No, chyba, że sama nadaje się bardziej na kozetkę do lekarza niż do zakładania związku. ale ty chyba szukasz normalnej a nie zwichrowanej psychicznie?

Gość gość
11:03 schizofrenia kobiet nie zna granic. Na resztę szkoda klawiatury.

Gość gość
gość dziś 11:03 schizofrenia kobiet nie zna granic. Na resztę szkoda klawiatury. Widze ze kogos ubodlo hehe

Gość gość
Tak tak, moim marzeniem jest łysy cwaniacki buc. NAJLEPIEJ chamski,agresywny, oby nie inteligentny i oczytany. Odpada tez facet odpowiedzialny, zaradny, uczciwy i wierny. Koniecznie musi być bardzo bogaty. Aha no i musi być rozwodnikiem. Może jeszcze coś przeoczyłam :D Ludzie. Kto to zakłada takie tematy? Myślę że to są jakieś prowokacje.

Gość gość
Łyse cwaniackie bogate buce są najbardziej rozchwytywani więc Kobiety o co chodzi zaprzeczacie same sobie.