Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie uciekają z forum Kafeteria, tutaj piszę max 100 osób

Polecane posty

Gość gość

we wszystkich działach :O Tematy ''wiszą'' bez odpowiedzi, a kiedys wystarczylo rzucic byle jaki temat i po 5 minutach bylo kilkanascie postów, teraz większosc topików pozostaje bez odpowiedzi... Widac to i czuc , ze malo nas tu zostało :O ciagle te same osoby piszą :O Kafeteria umiera ?

Gość gość
Na Ogólnym pisze z 5 osób. Te przemki, fiuty nastroszone, prawiki i fajfusy to projekt jednej osoby.

Gość gość
fora to przeżytek, nikomu już się pisać nie chce

Gość gość
Bo ja wiem... powiedzmy że te oszacowanie jest prawidłowe i pisuje tu ok.100 osób - no to i tak sporo wg mnie i bardzo dużo w porównaniu do innych forów. A poza tym są działy bardziej i mniej aktywne. Rzucić tematem na "macierzyństwie, ciąży (...)" a piszący zakotłują się jak piranie (z tymi samymi instynktami ale to już inny temat). A wiecie jak długo ja tu siedzę? Będzie już ponad 10 lat. Ale nie wiążę się z żadnym pseudonimem, wpadam doraźnie, odzywam się lub tylko czytam, i trudno mnie zaklasyfikować. :D

Gość gość
ale i tak tych kilku nieudaczników siedzących w piwnicy będzie robiło sztuczny tłok dla niepoznaki :)

Gość gość
ja tu jestem od miesiąca z przerwami... na kowbojkach jest bardziej hermetyczne towarzycho i tez im zal d sciska ze się ich "przyjaznie" zepsuly , desperaci konkurowali ze sobą o jakiegoś człowieka udawali zbierali info na czyjs temat a później wywlekali jakies brudy, zdesperowane singielki rzucają się sobie do oczu z zazdrości o jakiegoś faceta udzielającego się NA FORUM DLA KOBIET :)

Gość gość
dupa

Gość gość
No nie wiem, według mnie to stałych bywalców jest może i niewielu, ale gości przelotnych na pewno wielu

Gość gość
Ja też tu jestem z 10 lat, też czasem coś napiszę , większość czytam. Ale jestem codziennie. Wiele się dowiedziałam, szczególnie o zdrowiu , i zastosowalam. Tak że Kafeterio trwaj wiecznie.

Gość gość
facebook zabija wszystko ;). Zwyczajnie ludzie to leniwe d**y i nie ogaraniają więcej niż jednego portalu do logowania. :)

Gość gość
facebook tez upadnie, nic nie moze wiecznie trwać zwłaaszcza w necie ;) była Nasza Klasa i co ? malo kto o niej teraz pamięta, a swojego czasu prawie 20 mln polakow miala tam konto ;) na świecie kiedys byly bardzo popularne portale MySpace i HI 5 i co ? teraz są na dnie... Fejskupa w ''zachodnim'' swiecie traci uzytkownikow powoli, coraz wiecej ludzi gardzi tym inwigilacyjnym portalem w tym ja, rosnie im liczba uzytkownikow bo rejestrują się glownie ludzie z trzeciego swiata, w afryce azji

Gość gość
gość dziś Na Ogólnym pisze z 5 osób. Te przemki, fiuty nastroszone, prawiki i fajfusy to projekt jednej osoby. x ktoś powinien to radykalnie usunąć

Gość gość
gość dziś fejsbuk nie upadnie ponieważ jest światowym portalem społecznościowym, a nie lokalnym jak w przypadku naszej klasy

Gość gość
po 3 wojnie swiatowej bedziecie se klikac patykiem w ziemie :D kilki klik qrwa, klik, klik...oqrwa patyk siem złamał...

Gość gość
Jestem tutaj od kilku miesięcy. Wchodzę tutaj codziennie i również codziennie daję jakiś swój temat, ale zawsze piszę z "gościa", ewentualnie-coś tam wymyślę na poczekaniu zamiast nicka. Nie mam konta e-mail w tym serwisie, a co za tym idzie-nie jestem też tutaj zalogowana. Myślę, że liczba 100 jest przesadna, ponieważ wielu pisze tematy, "jak z karabinu". Gdyby istniało tutaj ograniczenie do jednego dziennie z danego nicku lub IP, wtedy można byłoby się łatwiej doliczyć. Myślę, że jest tutaj, tak naprawdę, kilkanaście osób. Wielu pisze z błędami i pod obiema płciami, byleby miał więcej komentarzy. A tak naprawdę-to jedna i ta sama osoba. Osobiście, mój rekord w dodawaniu tematów, to, bodajże, 5, ale nie jestem pewna. Dziś dodałam dwa, a jestem tu od, około, 9:30. Wiele tematów jest pisanych prowokacyjnie, bez sensu, bez ładu i składu. I czuję, że są to te same osoby, tylko, że pod zmienionymi nickami. Czasami można to poznać po charakterze lub doborze słownictwa. Ci, którzy są zalogowani, są już tutaj znani.

Gość gość
Mogę zapytać dlaczego wam tak zależy na tym forum? Dlaczego tylu strażnikńw ładu i porządku się tu ogłasza na ochotnika, filozofuje, pisze obraźliwe posty z gościa i ocenia innych zależnie od tego, jaki akurat mają humor. Ci są najgorsi, bo myślą, że z gościa wszystko wolno

Gość chcem fajfusika
Dodajcie cebuli do placków ziemniaczanych?

Gość gość
te różne nastroszone i inne prawiki zakładają durne tematy to ich nie czytam. Temat bez sensu jest po co tracić czas i czytać, że komuś kopyta śmierdzą. Niech se umyje zamiast ogłaszać wszystkim, co mnie to obchodzi i podobne też co temat to głupszy

Gość gość
czasem cebuli dodaję, a czasem czosnku. Zależy z czym mają być te placki, albo same

Gość gość
No i dobrze,niech to forum zdechnie :)

Gość gość
Czosnek hymm spróbuję. Pieprz tłuczony czy mielony? Ja wolę tłuczony. Tego czosnku to dużo i jak? Może być marnowany? Lubię marnowany :) Będzie dobry?

Gość gość
Kto uciekł z forum ?

Gość gość
Na poważne pytania to nie chcecie odpowiadać :(

Gość gość
Tu nie ma poważnych pytań.

Gość gość
Ja się pytam o placki ziemniaczane! Placki ziemniaczane są poważne!

Gość gość
ja w sprawie placków, czosnek to tylko czasem daję, rozciśnięty, a pieprz mielony i to tyle. Placki fajnie smakują z potartym serem wędzonym, jak się posypie i ten ser się rozpuści. Można też upiec placek duży i sklapnąć go na pół, a do środka gulasz. Jeszcze robię placki ziemniaczane z pieczarkami, albo z jakimś sosem, grzybowym na przykład, moźna sobie polać te placki, polecam. Fajnie można pokombinować na rńżne sposoby

Gość gość
C***j nas to obchodzi szmato.

Gość gość
U nastolatków poniżej piętnastego roku życia powoduje ataki panicznego śmiechu. U większości ludzi powoduje jednak odruchy wymiotne i obrzydzenie, choć są i tacy idioci, którzy lubują się w taplaniu się w kale bądź nawet w jedzeniu kału, promując nawet kałoterapię na wzór urynoterapii (szczochopilstwa). G****o stało się też filarem wielu żartów typu "czego? - g****a psiego" "co? - g****o" albo "o co ci chodzi? - o g****o". G****o to generalnie stolec, czyli kał, ale także coś brzydkiego i bezwartościowego, totalne nic (gównem jesteś, to jest g****o, nie kupuj tego g****a). Najważniejszym związkiem frazeologicznym jest słynne "g****o prawda". Synonimy g****a: kupa, stolec, kał, sraczka, kakao, biegunka; szajs, paskudztwo, obrzydlistwo; Wyrazy pokrewne dla g****a: przymiotnik gówniany; rzeczowniki zdrobnienia: gówienko; gówniarz, gówniara Kał, g****o, a fekalia Fekalia - nieczystości płynne zawierające ludzkie odchody, zwykle odprowadzane systemem rur kanalizacyjnych do lokalnego szamba lub do systemu kanalizacji zewnętrznej. Szambo periodycznie opróżniane jest przez wóz asenizacyjny. Pojęcie "fekalia" jest terminem z zakresu inżynierii sanitarnej. Nie należy mylić go ze słowem kał, które jest terminem medycznym i weterynaryjnym. Fekalia zawierają kał ludzki, ale kał nie jest fekaliami. Pojęciem bliskoznacznym (ale nie tożsamym) do słowa fekalia są ekskrementy ludzkie lub zwierzęce. Jako odpowiednik fekalii odnośnie zwierząt hodowlanych użyć można terminu gnojowica. Bąk - pierdnięcie Bąk to mieszanina gazów szlachetnych wydalanych przez człowieka w najmniej odpowiednim czasie i miejscu. W gwarze więziennej: pula. Bąk przyczyną globalnego ocieplenia Metan - jeden z gazów jelitowych jest gazem cieplarnianym, którego wpływ jest 22 razy większy niż dwutlenku węgla, a średnia zawartość w atmosferze wynosi 1,7 ppm. Między innymi ze względu na gwałtowny wzrost ilości zwierząt hodowlanych i ludzi mieszkających na Ziemi w ziemskiej atmosferze w ciągu minionych dwustu lat ilość metanu wzrosła ponad dwukrotnie. Zawsze jak iość ludzi się podwaja, podwaja się także ilość bąków wypuszczonych do atmosfery. Najbardziej metanowe zwierzęta to także psy i koty, pupile ludzi pomagający w globalnym ociepleniu oraz świnie hodowane w rzeźniach na mięso! Bąki w historii pierdnięć Najstarszymi żartami były sumeryjskie powiedzonka o bąkach. Najstarsze bąki znaleziono wśród pogrzebowych akcesoriów faraonów. Znajdowały się w szczelnych naczyniach wypełnionym miodem, owiniętymi w bandaże i zapieczętowane znakiem trzmiela; Karol Wielki słynął z wielkiej niechęci do obcych bąków, a ich właścicieli kazał surowo karać. Kara wahała się od równowartości 10 krów w złocie do dożywotniej banicji; Miechy kowalskie w późnym średniowieczu służyły nie tylko do podsycania pieców powietrzem, ale też wyciągania bąków i wykorzystywania ich do podnoszenia temperatury w palenisku. Technika ta została wynaleziona na Bliskim Wschodzie i prawdopodobnie tylko przy jej użyciu można było wykonać legendarną stal damasceńską; Po raz pierwszy zastosowano bąki jako gaz bojowy przez wojska niemieckie w drugiej bitwie pod Ypres w 1914, jednak aby nie ujawnić prawdziwego pochodzenia mieszanki, oficjalnie podano, że był to gaz musztardowy; W towarzystwie możesz jednak albo: okazac sie chamem i pierdziedz bezwstydnie nawet przy swojej dziewczynie(jezeli masz dobra reputacje nic jej nie zepsuje) możesz także użyć staropolskiej metody polegającej na długotrwałym trzymaniu pierda w d***e co może go zmiękczyć, wtedy wypuszczasz go jako cichacza (uwaga: takie pierdy sa zazwyczaj bardzo śmierdzące, więc najlepiej zrobić to kiedy idziesz z miejsca na miejsce).

Gość gość
Z gulaszem to po węgiersku, taki duży z sosem pieczarkowym też czasem robię i takie z serem na wierzchu a pod nim cebulka smażona lub papryka marnowana też. Pycha! :) Spróbuję czosku, no do części ciasta dodam eksperymentalnie :D Nie znoszę posypanych cukrem! Kto to wymyślił?