Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona wielce

Boże, jaka jestem samotna

Polecane posty

Gość zasmucona wielce

nienawidzę niedzieli, inni spotykają się z bliskimi, gdzieś razem wychodzą albo miło spedzaja czas w domu..a ja sama przed komputerem... samotnośc jest straszna

Gość gośćrr
Umow sie ze mna na..ciastko..

Gość gość
a kim jestes?

Wyjdź do ludzi :) Ja wiem jak to brzmi, ale nawet do kawiarni idź i się do samotnych uśmiechaj :) Na pewno jakiś zagada :)

Gość gość
a skad jestes autorko?

Gość kort starej rury
autorka biadoli ale doopy nie ruszy i pierwsza nie zagada, bo nie wypada, oj marne życie starej panny z kotem

Gość gość
dlaczego niedzieli , przecież w tym dniu możesz pójść do kościoła aby Najświętszą Maryję pozdrowić i poprosić ją o Jej miłość w sercu , tak jak Elżbieta Szanty z Węgier . Maryja przekazuje jej ponaglenia aby jak najszybciej przyjąć nadmiar jej miłości , gdyż we współczesnym bezlitosnym świecie bez jej miłości w sercu nie da się przetrwać ani wypełnić przeznaczenie w swym osobistym życiu .

Wyjdź z domu, idź do parku albo kawiarni i zaczep kogoś, spróbuj porozmawiać. Ludzie są mili, szybko poznasz nowe osoby ;)

Gość kobieta samotna
Nie trzeba być samym, żeby być samotnym. Ja mam dom pełen ludzi a też czuję się samotna od wielu lat.

Gość gość
kort starej rury dziś autorka biadoli ale doopy nie ruszy i pierwsza nie zagada, bo nie wypada, oj marne życie starej panny z kotem :D Nie bój nic, z tobą i tak się żadna nie umówi. :D

Gość gość
11:35 Typowy/typowa polaczek/polczyna, zawistne i nie trawiące krytyki.

Gość gość
Mam tak samo. W tygodniu jestem zajęta a weekendy najchętniej bym przespała. Strasznie 'zabawne' jest wychodzenie samej w niedzielę do kawiarni, skoro w tygodniu jadam sama na mieście, sypiam sama, wszystko robię sama. Nawet nie ma do kogo zadzwonić, bo wszyscy zajęci z rodzinami.

Gość inaccessible89
I co, tak biernie czekacie, aż jakiś Superman wleci Wam przez okno i powie "Telewizorowa Nudziaro, zawsze marzyłem o takim kimś jak Ty?" :P

Gość gość
Co to za gadanie. Wyjdź do ludzi. Fakt.najprostsza rada. Ale zyci jest troszkę inne i nie zawsze da sie tak szybko kogoś poznać. Zapoznać. Zycie to nie film. Wypowiadają sie tu sami pewnie ci. Co juz samotni nie sa.

Gość gość
Wyjdź do ludzi i się uśmiechaj. W najlepszym przypadku cię wyśmieją, a może okradną :D Powodzenia.

Gość Rezinel
Ale to nie jest takie proste wyjść do ludzi... Ma ni z tego ni z owego zagadywać obcych w kawiarni albo na ulicy? Ja też przeważnie weekendy spędzam sama, moja grupa znajomych totalnie się rozsypała.

Gość gość
Autorka nie ma wyobraźni, oraz za dużo o tym myśli że chce kogoś poznać, niestety sama nie zrobi pierwszego kroku bo ksiądz mówił na mszy że tak nie wolno. A ksiądz mądry człowiek.

Gość gośćpocalujciemniewnos
ja mogę mieć każdego i dlatego lubie być z kotkiem w domu :-) nie ma wyzwań nie ma emocji

Gość gośćpocalujciemniewnos
aha i jestem starą panna :-)

Gość gość
lepiej brzmi "singielka" :-)

Gość gość
Fenie lubie słowa singielka. To idiotycznie brzmi. Jest starą panną i nic na to nie poradzisz.