Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 29 lat warto iść jeszcze na studia czy dać już sobie spokój ?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Mam 29 lat, kończę trzecie studia i już mi się nie chce uczyć. Więc zależy na co chcesz pójść. Studia humanistyczne i ekonomiczne nie mają sensu.

Gość gość
Ja skonczylam zarzadzanie hotelami a teraz ide na prawo. 29 lat..zamierzam robic kariere jako prawnik. Duzo wyrzeczeń ale wierze ze mi sie uda Mam 29 lat, mieszkam zagranica TY tez dasz rade

Gość gość
Jeśli chcesz, to czemu nie? Zawsze warto się czegoś uczyć!

Gość gość
dokladnie, zalezy jaki kierunek, jesli jakas administracja i zarzadzanie to szkoda czasu, nikogo ciekawego na takich studiach tez nie poznasz tylko nieudaczników i ludzi ktorzy wyludzają zasiłki :D

Gość gość
29 lat i studia prawnicze ? Daj sobie spokoj, ... jak skończysz studia bedziesz mieć 34 lata, aplikacja 3-4 lata czyli 38 jak dopiero wejdziesz w zawód z uprawnieniami (zakładając, ze zdasz w terminie egzamin na aplikacje i potem egzamin zawodowy co jest trudne), a jeszcze zdobyć doświadczenie, wyrobić sobie renomę na rynku to kolejne lata. Czyli 45 lat jak zaczniesz zarabiać jakieś przyzwoite pieniądze... Odpuść - lepiej wyjedź za granicę, odłóż pieniądze i wróć i załóż tu jakąś działalnosc gospodarczą.

Gość gość
Nawet jak wejdzie w wieku 38 lat na rynek prawniczy to do emerytury zostanie jeszcze 30 lat. Mówisz tak, jakby już miała przejść na emeryturę. Lepiej krócej popracować za duże pieniądze niż dłużej za małe.

Gość remka3
Wszystko zależy od tego czym się teraz zajmujesz i czy te studia pomogą Ci w karierze. Dla samego papierka nie warto iść na studia. Zerknij sobie na kierunki w Szkołach Mydłowskiej- kosmetologia, dietetyka- to kierunki przyszłościowe. W każdym wieku możesz zostać dobrą kosmetyczką lub dietetykiem.