Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramirez 37

dlaczego kobiet nie podnieca męskie ciało

Polecane posty

Gość Ramirez 37

Drogie panie,każdy men pożąda waszego ciała,podniecenie jest przy każdym męskim spojrzeniu,meni są napaleni i spragnieni waszego ciała.Ok.Ale dlaczego wy nie potraficie pożądać męskiego ciała,być napalone i pożądliwie patrzące na męskie ciało.Jak człowiek jest z kobietą to ona patrzy tak obojętnie,jak na drzewo albo kamień.Należę do menów atrakcyjnych ale znudziły mi się kobiety.Są tak mało pożądliwe.Nudzi mnie ciągłe skupianie się tylko na kobiecym ciele.Chyba zrezygnuję całkowicie z seksu.To pożądanie tylko w jedną stronę.Nudy i jeszcze raz nudy Drogie Panie.

Gość gość
mnie podnieca,jak zakochana jestem

Gość gość
bo jest brzydkie, owłosione, twarde, szorstkie i dziwnie pachnie

Gość Ramirez37
[18:04 p********z

Gość gość
Kobiety traktuja mezczyzn jako srodek do ociagniecia celow a nie sam cel

Gość gość
napisałąm 100% prawdy, kobieta wam na zywo tego nie powie ale w meskim ciele nie ma nic ladnego, a juz sam penis i jaja sa naprawde obrzydliwe. w zwiazkach, malzenstwach kobiety sie poswiecaja, zamykaja oczy i daja dla wyzszych korzysci ale moze 5% z nich jest wami naprawde podniecona

Gość Ramirez37
18:07 E tam,dlatego mnie kobiety przestały podniecać,albo to idzie w dwie strony albo w ogóle.

Gość gość
to ja jestem w 5%, moje koleżanki również... a może to Ty moja droga jesteś w 1% tych oziębłych...;)

Gość gość
nie, ja jestem w tych 95% żon ;)

Gość Ramirez37
18.07 Wyglądam parwie tak,podobnie.Jeśli moja sylwetka nie podnieca kobiet to i one mnie nie podniecają.Nie chcę czuć się jak jakiś kamień.Kobiece ciało wcale nie jest takie wyjątkowe.Jest wielu mężczyzn atrakcyjnych. http://feszyn.com/wp-content/uploads/2014/10/sesja-r%C4%99cznikowa-m%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni-3.jpg

Gość gość
ale co mnie obchodzi jak wyglądasz? jak się obraziles, nie uprawiaj seksu i tyle ;) albo spróbuj z mężczyną

Gość Ramirez37
18:14 Kobiety są nudne,nie potraficie patrzeć z pożądaniem,nudy i jeszcze raz nudy.Wy macie być tylko w centrum uwagi,to takie narcystyczne :)

Gość gość
Meskie cialo podnieca kobiety jak jest atrakcyjne i zadbane, a niewielki procent z was takie ma.

Gość gość
ale straszliwe poglądy macie zimne rybska :-) ciało faceta może niesamowicie podniecać a to kochane jest piękne !! mogę zjeść jak pragnę,współczuję waszym chłopom,zgadzam się że są nudne chociaż już jak dla mnie pod innym względem bo mnie ich brak pożadań nie interesuje

Gość gość
nudne babole oczywiście ,a ja akurat jestem narcyska ale lubię emocje

Gość gość
mlode chlopaki maja same kosci - jak kosci moga podniecac? a starsi facec***iwne brzuchy - jak nadwaga moze podniecac? to nie jest meskie pozadane cialo, do atrakcyjnych meskich cial wam przecietni polacy duzo brakuje, ogarnijcie sie leszcze i grubasy ! :O

Gość gość
mlode chlopaki maja same kosci - jak kosci moga podniecac? ha ha ha ha :D

Gość gość
ogólnie to kobiete podnieca brzydactwo odnośnie mężczyzny, natomiast np w torebce lubi świecidełka. Ładni chłopcy są nazywani gejami.

Gość gość
pierdolenie na antenie, co jest podniecającego w męskim ciele?? nogi, dupa, brzuch, sutki, czy to co im wisi miedzy nogami??? no przepraszam bardzo. Mnie owszem podnieca ale cale spectrum mężczyzny, pod warunkiem, ze go kocham. W sumie bardziej od ciała, szereg jego zachowań, uczuci, reakcji, bodźców poza cielesnych. Nie podniecam się na ulicy bo widzę atrakcyjnego w wyglądzie męzczyznę, a faceci i owszem , jak tu sami piszą, zobaczą kobitą z duzymi cyckami czy dupą juz im fiut stoi.

Gość gość
w swoim zyciu moze kilka razy ogladnelam sie za facetem - tylek mial umiesniony i plecy albo klata badz ladna twarz, 99% facetow ma beznadziejne cialo nieatrakcyjne ze patrzy sie na nich jak na drzewo

bo kobiety to nie zwierzęta są inteligentne i kochają siebie i szanują kogoś dopuki ktoś je szanuje. Ciało nie ma tu ma mało do rzeczy."ograniczeni " nie zrozumieją. Jeśli dla Ciebie miłość to zaspokoić siebie to wybacz ale kto szanujący siebie odda swój czas, ciało i inne by ofiarować oddać na chwile bo on tak chce i nie obchodzi go że masz uczucia i wartośc

Gość Ramirez37
kobiety mnie nudzą,nie lubię tego obojętnego mechanicznego spojrzenia

Gość gość
bo seks bez większych uczuc jest nudny ,to oczywiste przecież

Gość gość
Mnie pożądala jak byliśmy zakochani pattzyła jak na jakiś brylant aż jej oczy błyszczały, wręcz dziecięcy niewinny wzrok pełen radości, ponadto szukała bliskoscivi smiala sie jak głupia do sera chociażbym największego suchara jej powiedział. Jak się odkochała momentalnie to było widać po oczach i zachowaniu, chlod obojętność i nienawiść nawet.

Gość gość
No właśnie kobieta zakochana ma ten żar w oczach i patrzy z zachwytem i pożądaniem na mężczyznę. Autorze przykro mi, ale chyba żadna z Twoich dam nie czuła się w Tobie zakochana.

Gość gość
19:49 Dokładnie ja to przezylem więc już potrafie odróżnić żadna mnie nie oszuka że kocha bo zachowanie i spojrzenie ją zdradzi. Autor nie ma podejścia do kobiet, nie potrafi sprawić by się w nim zakochaly stąd brak takich doświadczeń.

Gość gość
Kobiety traktuja mezczyzn jako srodek do ociagniecia celow a nie sam cel

Gość Koperekddd
Ja jestem kobieta i jak widze przystojnego faceta to mam mokro, wrecz rozbieram go wzrokiem i nie musze byc zakochana. Czesto patrze sie tez im w krocze nawet jeden mi uwage zwrocil. Tylko, aby tak na mnie dzialac facet musi byc przystojny, zadbany, fajnie naturalnie umiesniony i pieknie pachniec perfumami. Sam goly facet np. Na zdjeciu mnie nie jara, bo to glupie i tak go przeciez nie spotkam.