Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramirez 37

dlaczego kobiet nie podnieca męskie ciało

Polecane posty

Gość Ramirez37
Okrutna twarda prawda.Żadna nigdy mnie nie kochała,jedynie moje pieniądze.Jestem wykorzystany finansowo.

Gość gość
a u mnie w pracy był cudowny facet, 10/10 i ciało też ma super,było mu gorąco i rozebrał koszulkę i cięzko mi sie było skupić na pracy przez to :D ale niestety zajęty :(:( kolejny raz podoba mi się ktoś na maksa i okazuje sie,że kogoś ma...co za pech dawno na mnie nikt takiego wrazenia nie zrobił jak on..

Gość gość
Słuchaj autorze Jeżeli wychodzisz z założenia (jak i wiekszosc z was)ze facet nie musi być ladny , to nie dziw się ze kobieta cię nie pożąda. Ty byś się podniecil brzydka kobieta? Wątpię :) a raczej jestem pewna ze nie .

Gość gość
Na tyłki męskie dziewczyny to się jednak patrzą.

Gość gość
no bo jak facet nie jest egoistą, to ciało jego jest obojętne :)

Gość gość
Kobiety nie lubia mezczyzn bo kobiety wola plastik na sobie i w sobie.

Gość gość
Jak ktos pisze ciagle ze kobiety wymagaja modeli do zwiazku to go obrazacie a teraz same to piszecie ech wy kobiety

Gość gość
DZiwne ja tam sie podniecam fajnymi facetami. Cialo mężczyzny jest wspaniale, proporcjonalne, silne (mowie o tych orzystojnyxh)

Gość doświadcvzona
Zależy co się komu podoba.Piękne ciało kochanego mężczyzny na pewno - tak, ale okaleczone głupimi tatuażami - nie!

Gość gość
Ja lubie meski tors i umiesniony brzuch, lubie gdy brzuch prezy sie, wyglada to pieknie. A jak do tego facet pieknie pachnie ummm cudne O wacku nie wspomne Raz mialam ochote zjesc takiego, szkoda ze w tv :)

Gość gość
ja uwielbiam ciało swojego faceta, nie wiem autorze skąd bierzesz te wypociny, jestes po prostu głupi jak but

Gość gość
18:01-I jeszcze robią sobie konkursy miss piękności co totalnym kretynizmem, nie mają pieniędzy na emerytury tylko na żenade.Rząd powinen zakazać robienia czegoś takiego.Co do seksu to z dawno z niego zrezygnowałem i jestem narcyzem.

Gość gość
18:07-Myślisz że kobiety mężczą się w związkach z męczyznami,a wolałby być z kobietami?Spójrz w ci/pe i ją rozchyl to dopiero jama,nora ciemna jak jaskinia.

Gość gość
Właśnie też mnie zastanawiało dlaczego baby skoro z natury są rzekomo ładne to po co jeszcze się upiększają,korekta blizn,operacje plastyczne brzucha bo nie mogą go znieść.Malowanie sobie mordy.Nawet ci/py sobie operują.A tu w stronę mężczyzn dyskryminacja,dlaczego mamy się nie malować nie upiększać swoich narządów intymnych. Ta kultura jest chora,baby mają rządzić swiatem i być jakimś egocentrum.

Gość gość
Albo program "chcę być piękna" dlaczego tam były przjmowane same baby jak i mężczyżni się zgłaszali.Z miejsca powien się tym zająć pełnomocnik do równego traktowania mężczyzn i kobiet.

Gość gość
18:07-a twoje cyce to dwa wory z antenkami które jak nie zostaniesz zapłodniona to przypominają co miesiąc o swoim istnieniu.Bo i nie będziesz zapłodniona.A jak będzisz to współczuję bo będą się mnożyły takie dziadostwa.I współczuję temu chłopu co się będzie z tobą ruuuchał:D

Gość gość
No ludzie, nie jestem zwierzęciem, żeby mnie od razu ciała atrakcyjnych facetów podniecały. Na mężczyzn patrzę przede wszystkim jako na LUDZI. Może jestem dziwna, ale nigdy nie gapię się na męskie tyłki czy krocze, nawet mi to do głowy nie przyszło.

Gość gość
18:07-nie musisz robić fellatio, on nie ma stać,on ma być czysty:P

Gość gość
Autorze. Sylwetka to nie wszystko. Wyglad to nie wszystko. Mam meza straszego lat nascie. Ma siwe wlosy juz. Ale kocham go i lubie sie Z NIM kochac. I tak, pozadam go, calego, ciala, umyslu, duszy, spojrzenia. Ale tu musi byc cos wiecej niz tylko ladne cialo.

Gość gość
WIEKSZOSC kobiet przede wszystkim chce kochac DUCHOWO i byc kochana. Owszem, niektore bardziej przypominaja facetow i mysla o ciele, jednak sa mniejszością, przytłaczająca WIĘKSZOŚĆ kobiet chce zwiazku najpierw duchowego, zjednoczenia i bycia razem. Seks jest TYLKO dopelnieniem. Co wazne: większość kobiet nie osiagnie orgazmu z facetem jeśli go nie kocha. Faceci sa bardziej jak zwierzeta: widza pociągającą samice, to maja ochote na seks, nie wazne jaka ona jest: czy mądra, czy glupia, wyksztalcona, odpowiedzialna, itp. Ma dobre cialo, to on by sobie przeleciał . Wielu sensownych facetow wiaze sie z idiotkami tylko z powodu seksu, a potem jak im po paru latach przejdzie, to sie budza z reka w nocniku, z baba z ktora nie ma o czym rozmawiac, ktora jest glupia jak but, rozwala pieniadze na lewo i prawo, itd. Pamiętajcie: ZA KAŻDYM WIELKIM MĘŻCZYZNĄ, STOI WIELKA KOBIETA. Bez mądrej, wspierającej zony cale życie będziesz tam, gdzie wszedłeś, czyli w du..ie. Kobiety tak sa kompletnie inne: oczywiscie milo dobrze jesli facet jest przystojny, ale nawet jesli jest brzydalem, ale cudownym, uczciwym, mądrym, troskliwym to kobieta będzie z nim do końca zycia, bo kobiety zakochują się mózgiem, a mężczyźni fujarą.

Gość gość
chybaś ty głupia to wy myślicie łechtą.Jak nie macie orgazmu i NAWET jak jesteście zakochane to odchodzicie, tak czy nie?Babsztyl zakch/uje się orgazmem.

Gość gość
11:30-mężczyzna nie rozstanie się z kobietą bo nie ma orgazmu, tylko kobieta jak ma za słabe lub nie nie ma go wcale.Tak czy nie?

Gość Helenka Zy
Czyli mężczyźnie wystarczy seks bez orgazmu?

Gość gość
Wiekszosc facetów osiągnie orgazm nawet z dmuchanym baranem, bo facetowi milosc nie jest potrzebna do orgazmu, kobiecie - bardzo.

Gość gość
11:58-mężczyźni zawsze mają orgazm kretynko.

Gość Helenka Zy
Mylisz się, wielce oświecony ynteligencie. Mają tylko wtedy, gdy im na to pozwalam.

Gość gość
Władczyni męskiego orgazmu. He, he, he. Myslisz ze z inna nie dadza rady?

Gość gość
"18:07a juz sam penis i jądra sa naprawde obrzydliwe."penis powstaje z łechty,i łechta jest obrzydliwsza od niego,a jądra to inaczej wasze jajniki,tyle tylko że są gdzie indziej położone.I te wasze jajniki jajowate są sto razy brzydsze zapewniam cię.

Gość gość
12:12 Facet szczupły,wysoki o małym owłosieniu,jasnej skórze,lekkim umięśnieniu i jędrnych pośladkach jest pociągający i seksowny.Ale członek który stoi w zwodzie,taki nabrzmiały jest po prostu obrzydliwy.Jestem facetem ale uważam,że tylko facet bez podniecenia,bez tego nabrzmiałego penisa jest atrakcyjny.Wygląda wtedy niewinnie.

Gość gość
Łechtaczka jest ok, przynajmniej nie zwisa obleśnie i smętnie jak kootas czy jaja :O