Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaradna

jestem niezaradna życiowo

Polecane posty

Gość niezaradna

jestem niezaradna życiowo, w szczególności finansowo, mam 28 lat, studiuje drugi kierunek, pierwszy to nie było to, poszukiwałam pasji, znalazłam ich wiele, ale akurat pracę w zawodzie na którym najbardziej mi zależy ciężko dostać. Dopiero w tym roku zaczęłam zarabiać pieniądze, ale na czarno, z korepetycji. Wstyd mi, że taka jestem, czuję się nikim. Mimo, że niektóre rzeczy sprawiają mi radość to i tak porównuję się zawsze z innymi.

Gość gość
Studiujesz 2 kierunek i pracujesz. Gdzie ty jesteś niezaradna?

Nie porównuj się z lepszymi. Porównuj się ze sobą. Inni mogą mieć inne warunki, których Ty nie masz, więc porównywanie się z innymi jest po prostu bezsensu. Mierz się ze sobą. ;)

Gość gość
Maryja mówi w swym objawieniu , że każda osoba jest dla niej największym skarbem i co ranka czeka na kilka czułych słów od każdej z was . Czuj się więc jak najdroższy skarb , gdyż Maryja ciebie bardzo kocha .

Gość niezaradna
korepetycje to nie jest typowa praca, z resztą teraz są już wakacje, nie utrzymam się przez wakacje w większym mieście i muszę wrócić do domu, nad czym strasznie ubolewam. Wiem, nie powinnam się porównywać do innych, ale mam wrażenie, że moi znajomi są bardziej elastyczni, jak nie ten zawód to inny, a ja się do każdej pracy nie nadaje. Nawet z mężczyznami przestałam się umawiać bo jakoś mi tak głupio, a w Boga powoli też przestaje wierzyć...

Rób to co lubisz i nie oglądaj się na innych :) Nikt za Ciebie życia nie przeżyje.

Gość gość
a wcześniej nigdy nie pracowałaś?

Gość niezaradna
pracowałam, ale niezbyt długo