Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was był nielubiany w czasach szkolnych i studenkich ? bo mnie nienawidzili

Polecane posty

Gość gość

zwłaszcza w szkole sredniej

Gość gość
Mnie nienawidzili w szkole podstawowej gimnazju, w średniej do połowy bo musiałem zmienić klasę :D

Gość gość
ja w szkole średniej uchodziłem za dziwaka,w domu problemy się zaczęły i nie mogłem jak wszyscy chodzić na imprezy

Gość gość
Mnie nie lubili niektórzy, tzn nie chcieli się ze mną zadawać bo miałam trądzik. Może się wstydzili ze mną pokazywać. Na szczęście były tez osoby wartościowe, które się ze mną przyjaźniły.

Gość gość
Ja takich problemów nie miałam, ale kiedys tez były inne czasy. Wielu rzeczy nie wypadło mówić, było inne wychowanie...dzieci nie były takie zdemoralizowane i rozpuszczone. Szkoły były rejonowe (podstawówki 8 letnie) więc i integracja była większa, bo wszyscy z jednego podwórka. W Liceum natomiast postarałam się, zeby mnie lubili...zaczęłam imprezować, przerwy spędzałam na papierosie. Było ok, wspomnienia mam dobre, ale znacznie gorzej jest teraz. Z wiekiem stałam sie straszną panikarą i nerwusem, wiem że nie wszyscy w pracy mnie lubią...

Mnie tam wszyscy lubili. Jak ktoś był nielubiamy w czasach studenckich to zazwyczaj albo był opryskliwy, albo kablował do prowadzących zajęcia :)