Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma wyjechała za granicę a dzieciaka oddala dziadkowi

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma "porzuciła dzieciaka" 11 latka i wyjechała za granicę bawić sie i dorobic juz siedzi tam ponad 2 miesiace. Jego ojciec a jej były też mieszka za granica w innym kraju i nie wie ze ta podrzuciła syna do dziadka. Chłopak ma zabronione mówić o tym komukolwiek wiec jego ojciec nie wie.. Wiem ze nie raz chciał go zabrać do siebie ale ona nie chciała zrezygnować z 1000 zł alimentów, gdy byla w polsce to ciągle go podrzucala do dziadków, sióstr, koleżanek a sama imprezowala. Szkoda mi chłopaka bo wiem ze tęskni za ojcem.czy powinnam mu napisać o tym.

Gość gość
Napisz, byc moze w ten sposob pomozesz chlopcu.

Gość gość
Chciałabym napisać mu anonimowo o tym jeśli już. Myślę że powinien wiedzieć. Wiem ze nie raz go chciał zabrać i ze znajoma buntowala syna przeciwko ojcu tylko dlatego ze tamten ułożył sobie życie z inną a ona nadal sama. Teraz wakacje a chłopak ciągle siedzi pod blokiem a ona wstawia na fejsbuku zdjęcia z dyskotek.

Gość gość
Napisz mu powinien wiedziec chłopcu tez nalezy sie lepsze zycie niz siedzenie pod blokiem to w koncu jego ojciec i powinien wiedziec tym bardziej ze sie interesuje i chcial zabrac chlopca nawet nie miej wyrzutow bo co z niej za matka

Gość Mqtta
Pieldorona nie wracaj się w cudze życie, domyślam się że większość tych rzeczy jakie napisałaś to ploty, więc do końca prawdy nie znasz. A to że wrzuca zdjęcia z dyskotek to może chce pokazać że jest sama, bo chcę sobie jeszcze ułożyć życie?! Siedzi za granica? Po co?! Może dlatego że w tej piepszon..... Polsce nie ma roboty a jak jest to za tysiąc pińcet. To jak utrzymać siebie i dziecko. Uwierz mi gdyby ojciec chciał mieć kontakt z synem to oknem by wlazl jakby go wyłoniła drzwiami, a zresztą tatuś z doskonałą to tatuś najlepszy, najlepiej odbebnic tydzień i mieć rok wychowania z głowy. Panna idealna zajmij się swoim życiem!!!!

Gość gość
Właśnie przejrzałam ze on nie ma chyba fejsa i to nie będzie takie proste. Ale może znajdę kogoś z ich rodziny.

Gość gość
Mqtta tez pierdzielisz dzieciak sam zostal matka wyjeb... jeszcze wroci z brzuchem zafunduje synkowi braciszka albo siostrzyczke jak ojciec chce go zabrac to co szkodzi zeby zajal sie dzieckiem niech wie ojciec bedzie chcial to go zabierze

Gość gość
To jak chce go zabrać czemu tego nie robi? Jak nie ma odebranych praw tak samo może decydować o tym gdzie dziecko mieszka? Widocznie nie ma ochoty, pierdzieli tak żeby z matki zrobić suke. Pisalas, ze ma jakąś laske, to ta matka nie może sobie faceta znaleźć? Chore jest dla mnie to ze się wtracasz, zapewniła dziecku opieka, pojechała do pracy a ty chcesz donosić na nią? Zajmij się swoim życiem !

Gość gość
130 tys.dzieci jest w PL gdy rodzice tyraja za graniąc,bo tu nie mieli pracy. Wszystkich znajdz i donieś komu trzeba,niech wroca do Polski i siedza na zasiłkach z naszych podatków.

Gość gość
To nie są ploty,zdjęcia na fejsbuku ma z dyskotek, na kontach randkowych ma swoje profile, o alimentach to sama kiedyś się chwaliła ze tysiąc dostaje,widzę tego chłopaka jak chodzi ubrany to ma same stare łachy,ona zrobiona tleniony blond,solarium..dyskoteki chociaż ma 35 lat. Nie twierdzę że ojciec dziecka jest święty ale skoro ona podrzucala ciągle gdzieś chłopaka a teraz sobie w ogóle wyjechała to on powinien wiedzieć. Sama kiedyś byłam świadkiem jak probowala manipulować byłym i kłamała mu przez tel. ze dzieciak chory i wymyślala różne rzeczy by go zdenerwować.

Gość gość
Autorko wez nie sluchaj tych farmazonow tylko jakos znajdz kontakt do ojca i daj mu znac tamta lata po dyskotekach zdjecia na fejsa wstawia ktore pewnie jej syn oglada i jego koledzy trzeba o dziecku pomyslec jak on sie czuje nie majac rodzicow przy sobie

Gość gość
22:06 no właśnie chodzi mi o dzieciaka tylko,ona odsunela go od ojca,nastawila by wolał drogie prezenty, a teraz sama go porzuciła i się bawi.

Gość gość
Ona się bawi? Jesteś tak dobrze poinformowana, że ona nie pracuje, tylko się bawi? Ale skoro ona tak dobrze się bawi to znak, że Tobie zazdrość półdupki ściska. O takich jak ty dawniej mówiono - FLĄDRA:D

Gość gość
gość dziś 22:06 no właśnie chodzi mi o dzieciaka tylko,ona odsunela go od ojca,nastawila by wolał drogie prezenty, a teraz sama go porzuciła i się bawi vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ale z ciebie wścibski ryj, masz ochotę na faceta? Nastaw mu tyłeczek, ale nie wpieprzaj się w rodzinę zazdrośnicka gnido.

Gość gość
2 miesiące jej nie ma, a Ty wszczynasz "harmider" Zajmij się swoim życiem i odpieprz od bliźnich; Starą panną jesteś, czy chłop wystawił cię do wiatru i szukasz zemsty na innych?

Gość gość
Autorko, a umyłaś cipkę? Przypominam, bo zajmując się nie swoimi sprawami mogłaś zapomnieć o podstawach higieny Coś capi od ciebie

Gość gość
Nie mam ochoty na jej bylego,po prostu nie rozumiem takiego czegoś, oczerniala tego chłopa na każdym kroku a sama porzuca dzieciaka i uważa że jest w porzadku. Jak ten chłopak się czuje? Może ojciec chciałby go zabrać do siebie,przynajmniej czułby się potrzebny chociaż jednemu rodzicowi.

Gość gość
Patologia się odezwała, która nagminnie robi takie akcje. Najpierw strzeli dzieciaka, a potem sie zastanawia za co utrzyma. Te "tysiąć pińcet" na początek spoko kasa, więc jakby ludzie się nie bawili w kręcenie to doszliby dalej.

Gość gość
a jesli on nie wie,ze dziecko jest u dziadka to znaczy,ze od jej wyjazdu czyli ponad 2,m-ce nie ma kontaktu z dzieckiem.To jest OK uwazasz?Kazdy ma min.telefon,o necie(skype)nie wspomnę więc tata tez ma lipny kontakt z dzieckiem skoro nie zapewni mu nawet wakacji,jakis oboz mlodziezowy czy kolonie.

Gość gość
Chyba ma kontakt z tata bo ostatnio moj syn mi mówił ze gadał on z tata przez tel ale mu sie nie przyznał ze matka wyjechala bo ona zabroniła mówić i tacie i dziadkom od ojca.wiec podejrzewam ze nikt nie wie.

Gość gość
Ale coż ma jej wyjazd do zapewnienia(np oplacenia)swojemu dziecku wakacji w postaci chocby obozu mlodziezowego?Taka trudność kupić,wysłać,zaopatrzyć w niezbędne rzeczy?