Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie to denerwuje u facetow ...

Polecane posty

Gość gość

Nie mozna z zadnym normalnie pogadać bo zaraz próbują flirtowac a nawet jeśli nie to i tak wtrąca coś w typie daj buzi itp.. nawet jeśli sa to jednorazowego teksty to mnie to irytuje, chciałabym pogadać jak kumpela z kumplem czy raczej dwóch kumpli, bez żadnych podtekstów ale z szacunkiem... Teraz mi się kolejny trafil-Macie jakiś pomysl zeby obrócić podryw w żart? Nie wiem czy to ze mną jest cos nie tak czy wy tez tak macie ? Jasno komunikuje ze nikogo nie szukam a i tak oni swoje..:( masakra

Gość gość
to poszukaj sobie kolegi geja, bo tak to kazdy bedzie chcial cie przeleciec prędzej czy pozniej, nie spotkalam sie z tym by jakis facet chcial miec kolezanke do rozmów tak po prostu, zawsze dobierają sie do majtek...(no chyba ze jestes brzydka i jezdzisz na zloty aut, turnieje gier komputerowych)

Gość gość
Wybacz, ale jedyne powody dla których w ogóle mamy ochotę z wami rozmawiać mają na ogół podtekst seksualny... facet nie chce być twoją psiaosiółką której można się wypłakiwać w ramię. Gdyby nie seks to wielce prawdopodobne że w ogóle byśmy ze sobą nie rozmawiali :P

Gość gość
Wydaje mi się właśnie, że jestem brzydka, albo co najwyżej przeciętna, w każdym bądź razie niespecjalnie dbam o wygląd i jasno mówię, że chce zwykłej znajomości, niby na to przystaja a i tak zaraz to samo.. jestem rozczarowana :( Dobry pomysl, może spróbuję z tymi zainteresowaniami albo będę udawała lesbijke?:D

Gość gość
Udawanie lesbijki ci nie pomoże... my lubimy lesbijki :P

Gość gość
Wybacz, ale jedyne powody dla których w ogóle mamy ochotę z wami rozmawiać mają na ogół podtekst seksualny... facet nie chce być twoją psiaosiółką której można się wypłakiwać w ramię. Gdyby nie seks to wielce prawdopodobne że w ogóle byśmy ze sobą nie rozmawiali a nigdy ciebie nie zastanowiło, co jest nie tak z twoim poziomem intelektualnym,że nie potrafisz znaleźć koleżanki, z która można o czymś ciekawym pogadać i dlaczego jesteś taki w uj nudny i ograniczony, że nie masz żadnych ciekawych tematów?

Gość gość
Le tam autorko ,koleżeństwa i przyjaźni miedzy mężczyzna a kobieta nie ma i nie będzie, już ci wyjaśniam dlaczego, spotkałam sie kiedyś z kolega w celu pogadania, dokładnego się poznania ,dużo rozmawiałam, to znczy ja sie do niego odzywałam ,jego żadne tematy ze mną nie interesowały. Gapił się cały czas na moje cycki i tylko cycki, facetów interesuje dupa i cycki a nie rozmowy, przyjaźń ,koleżeństwo . Koleżeństwo to maja w pompie.

Gość gość
Ps Mnie to denerwuje ze jakby nie było ,dążą do jednego seksu i nieważne czy cos czuja do tej dziewczyny, czy nie czuja, chcą po prostu seksu.Wazne by jaja opróżnić.

Gość gość
gość 2016.07.03 Jasno powiedz o co ci chodzi. Koleżeństwo, nic więcej. Może prowokujesz? Prowokujecie, potem udajecie niewinne. Podrywam tylko i wyłącznie kobiety, które tego chcą. Mam takie koleżanki, które tego nie chcą, więc ich nie podrywam. Jedne gadają, że jestem zbok, że je podrywam, że gwałcę wzrokiem itd itp. A drugie mówią, że jestem normalny spoko gość. Więc jak to z tobą jest? Może rżniesz głupa i tyle. Niewiniątko, ona nie chcę a oni dalej swoje. Ona mówi, że nie, a on dalej te żarty. Weź nie rób z siebie uciśnionej. Widzę jak kobiety prowokują facetów. daj już spokój, kto się nabierze na tą stara gadkę o biednych kobietach prześladowanych przez zboczonych facetów.

Gość gość
Ja tam poznałem mądra i sexowna 2 in 1 nawet jakby nie chciała ze mną nic ten tego to bym z nią gadał bo to sama przyjemność.

Gość gość
Jak mnie to denerwuje u facetow ... x Że są facetami nie kobietami?