Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paniczny strach przed ciążą.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ! Zmagam się z poważnym problemem. Mianowicie ze strachem przed ciążą. Moja sytuacja wygląda tak. Moje cykle trwają od 29-34 dni. Oprócz poprzedniego który trwał 41 dni. W 26 i 34 (wczoraj) dniu cyklu współżyłam z moich chłopakiem, był to stosunek przerywany (niestety). Od około tygodnia pobolewa mnie brzuch w okolicach jajników i ogólnie całego podbrzusza, od kilku dni bolą mnie piersi, które są nabrzmiałe i większe niż zwykle, dzisiaj zauważyłam, ze są na nich bardziej widoczne żyły (czytałam o tych objawach jako o ciążowych :((( ). Śluz jest niby taki jak przez większość cyklu-biały, niezbyt rozciągliwy. Dzisiaj jest 35 dnień cyklu i okresu ani widu ani słychu. Dodam także, że podejrzewam u siebie problemy z układem moczowym, ponieważ odczuwałam krótkotrwałe pieczenie oraz często oddaje mocz. Strasznie panikuje, ze mogę być w ciąży. Naczytałam się o objawach ciążowych tyle, ze głowa mała. Niby wiem, ze troszkę ponad tydzień nie można mieć objawów ciąży, ale i tak już panikuje.Mój chłopak strasznie to przeżywa, z resztą ja tak samo :( Co wy o tym sądzicie, mogę być w ciąży ? Boję się okropnie, że mogłam wpaść. Nie śpię po nocach, a w dzień na samą myśl o tym chce mi się płakać. Jestem po prostu przerażona. Na test ciążowy jest za wcześnie i chce się z nim wstrzymać, ponieważ może pokazać niepoprawny wynik. Help ludzie :(((((

Gość gość
Skoro twój chłopak nie miał wytrysku wewnątrz pochwy, to niemożliwe żebyś była w ciąży. Dla absolutnej pewności, możesz ograniczyć się do seksu analnego (wtedy może być z wytryskiem w środku). Twój strach jest zupełnie normalny i naturalny. Wszystkie młode kobiety tak mają.

Gość gość
Gratulację, o jednego Polaka więcej :)

Gość gość
Odpowiedź wyżej rujnuje moją psychikę :(

Gość gość
Halo! Ktoś mi pomoże :'( Tera piersi troszkę mniej mnie bolą, wczoraj była istna masakra. Z każdą chwilą coraz więcej czytam na forach i coraz gorzej czuje się z myślą, co może się stać.