Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o gwałcie

Polecane posty

Gość gość

Czyn, który można stwierdzić jest mniej bolesny od pobicia - które to są czeste na dyskotekach. Fenomen tak niewspółmiernego do czynu karania związany jest ze zwyrodniałą chucią kobiecą, która dąży do ukazywania się jako matka boska która została skalana, choć kobieta nie ma nic wspólnego z matką boską i ukazywać pogarde dla mężczyzn, oraz ukazywac ból, że było za darmo - nie osiągneła dodatkowych korzyści.

Gość gość
To dopiero zaburzona psychika:-o

Gość gość
Zgadzam się. Skutki po gwałcie to jedynie małe otarcia w miejscach intymnych.

Nie wiesz o czym mówisz, człowieku. wystarczy spojrzeć na zgwałcone kobiety. To jest taki ogromny ból, że nie sosób sobie tego wybobrazić. Nie będę tutaj tworzyć wypocin, bo wiem, że to trafi jak grochem o ścianę. Ale jedno poradzić mogę. Nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz bladego pojęcia, bo tylko się ośmieszasz.

Gość gość
dziś Potwierdzam, a ten opis "Rzuć za siebie zwątpień czarnych garść, zajrzyj w siebie, w świat jaskrawych barw" to już szczyt gimbazy.

Gość gość
fakt fizycznie często małe urazy ale za to psychiczne zostają do końca życia kiedyś oglądałam taki film chyba reżyserowała go Angelina Jolie to było straszne po samym filmie miałam pewien rodzaj traumy nie mogę sobie wyobrazić co czują kobiety które faktycznie to spotkała dodam że nie należę do wrażliwych osób a oglądałam zdjęcia ofiar smoleńskich na ruskim blogu i obcięte głowy przez terrorystów i mnie nawet to nie ruszyło

Gość gość
Często małe urazy fizyczne? Ty chyba jesteś jakiś głupi/głupia! W trakcie gwałtu kobiety są bite, miażdżone, żeby tylko się nie wyrwały! Przecież gwałciciele czasem zabijają swoje ofiary, a nie. Nie licznym kobietom zostają lekkie otarcia fizyczne po "lekkim" gwałcie. Ludzie, naprawdę...

Gość gość
Według statystyk 85% gwałtów jest dokonywanych przez znajome osoby.

Gość gość
gość dziś x wiesz w sumie się nie znam ale wydaje mi się że przeważnie łapią pijane dziewczyny albo coś im dosypują

Gość Turkuć
W filmie Irréversible to była masakra.

gdyby mój syn pisał zakładał takie tematy to pas mojego męża na jego d***e zostawił by trochę poważniejsze fizyczne ślady...:O

Gość gość
czyli jednak kobiety lubią takich brutalnych mężczyzn co swoje dziec***asem leją

Gość gość
dlaczego pomiędzy dzieci i pasem jest cenzura?

Gość gość
Pewnie chciałabyś żeby ciebie też tak pasem zdzielił jak ugotujesz zbyt słoną zupę

Gość gość
A przecież zgwałcone kobiety opierają się tylko na początku a później są podniecone i opór znika. Wiem bo byłam gwałcona wielokrotnie i chcąc nie chcąc dochodziłam. Gwałt bywa podniecający.

Gość gość
dominujący faceci są pociągający

Gość gość
wystarczy poczytać komentarze pod jakimkolwiek filmie, w którym był gwałt. kobiety często tam piszą że zazdroszczą tej kobiecie. zresztą która kobieta nie uległaby Khalowi Drogo...

Gość gość
żadna