Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w technikum informatycznym

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem dziewczyna i ide do technikum informatycznego i jak się okazało, będę tam ja i jeszcze jakąś dziewczyna. Jak chłopaki na nas zareagują, nie będą nam dokuczac czy coś takiego? Prosilabym, aby udzielały sie dziewczyny, które w takiej klasie byly i wiedzą jak to jest.Z góry dziękuję :-)

Gość gość
To czyli będzie rywalizacja o nasze wzgledy tak?

Gość gość
wypowie sie ktoś? ??

Gość gośćaga
ja się wypowiem, poniewaz chodzilam do technikum budowlanego. Byłam w tej klasie ja+3 inne dziewczyny i chyba lepszej klasy nie moglam sobie wymarzyc ;) skonczylam szkołe w 2011 roku ale cale 4 lata wspominam bardzo dobrze, nauczyciele zawsze uwazali "dziewczynki" za rozsadne, chlopakow ustawialysmy ;) i przede wszystkim z chlopakami bardzo dobrze sie mozna dogadac, nie ma zazdrosci, obgadywania za plecami, jak to bylo w przypadkach gdzie przewazaly dziewczyny, cala paczka byla zgrana, nawet zycie poza lekcyjene bylo fajne i przyjaznie zostaly do tej pory... czesto umwiamy sie w miare mozliwosci na piwo lub jakis wypad na impreze. Poza tym wybralam studia budownictwo gdzie przewazaja faceci, jest super, chyba zawsze mialam wiecej kolegów, w pracy (firma budowlana) mam wiekszosc facetow w zespole. Ale sporo tez zalezy od Ciebie ;) musisz po prostu byc otwarta, normalna i kolezenska do chlopakow, nie stroic ochów i achów bo tego raczej chlopcy nie lubia i moga sie smiac z tego. Badz soba i bedzie dobrze :) powodzenia!

Gość gość
A jak jestem nieśmiała? To co wtedy?

Gość gość
to cię będą olewać lub śmiać się z siebie żeś dziewczyna a mruk

Gość gość
Ja jestem na kierunku: technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej i jestem jedyną dziewczyną w klasie. Powiem ci, ze jak dla mnie jest idealnie. Nikt się nie kłóci, nikt nie obgaduje. A chłopacy "noszą mnie na rękach", pomagają mi na każdym kroku. Lepiej trafić nie mogłam