Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karla1237

cieza kiedy do lekarza

Polecane posty

Gość karla1237

Witam mam pytanie prawdopodobnie jestem w ciazy zrobione trzy testy pozytywne brak miesiaczki dodam ze stralaismy sie.Ostatnia miesiaczka byla 28 maja dlugosc cyklu 30 dni.czy myslicie ze w tym tygodniu jest sens isc do lekarza czy bedzie w stanie juz stwierdzic ciaze.Nie wiem tez jak liczyc tygodnie z tego co zrozumialam w necie to jest 6 tydzien ale czy sie nie myle nie wiem.Jesli tak jest wyprowadzcie mnie z bledu

Gość gość
Spokojnie, możesz już iść do lekarza. Nawet jak na USG nie bedzie widać, to da ci skierowania na badanie krwi (jest taki hormon, nie pamietam nazwy, jego wysokość świadczy o ciąży).

Gość gość
Ja miałam ostatnia @ 30 maja i tez jestem w ciąży. Ze względu na wcześniejsze poronienie polecialam do lekarza kilka dni temu... Nic nie bylo widac oczywiście na usg, stwierdził wczesna ciążę po rozpulchnieniu macicy i badaniu bety. Mysle, ze w tym tygodniu powinno być widac pęcherzyk. Idź w tym tygodniu zeby wykluczyć pozamaciczna. A jakie masz objawy?

Gość uleczka131a
Przecież najprościej iść albo do swojego ginekologa albo umówić się na wizytę i wykonanie usg. Może tu http://www.medrex.pl/badania-usg To centrum medyczne dysponuje najbardziej nowoczesnym sprzętem.