Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laktator elektroniczny avent czy canpol? różnica w cenie spora

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co wybrać. Czy z tego się w ogóle dużo korzysta? To pewnie nie do przewidzenia.. canpol babie można dostać juz za 140 zł a avent za 260 lub 300...różnica dla mnie spora. Ktoś ma jakieś doświadczenia choć z jednym z powyższych laktatorów?

Gość gość
Oj, ja mam doświadczenie. Aventem dwójke dzieci wykarmiłam. Miałam elektroniczny, z opcja przełożenia go na reczny. Z własnej winy zalałam mlekiem silniczek, potem jechałam już na ręcznym, i tez był super. Ale generalnie ten laktator to jest rewelacja, jak mercedes: siadasz z książką, kawką/herbatką i jedziesz:)

Gość gość
Tez mam aventa elektroniczny. Kupilam 4 lata temu i uzywam przy drugim dziecku. Codziennie odciagam 2 posilki i zajechalabym sie na recznym. A tak, tak jak napisala kolezanka wyzej. Ksiakzka kawka i jedziemy.

Gość gość
Hej ja mam canpola elektryczny. Powiem tak dla mnie był wybawieniem. Ma 3 tryby i regulace mocy, jest tez w miarę cichy. Gdybym teraz szukała laktatora na spokojnie, to pewnie wzięłabym ten pod uwagę, zwłasza ze w necie ma dobre opinie. Jak chcesz wydać te 300zł to możne kup używana medelę?

Gość gość
was to powinni kastrować zaraz po urodzeniu. Laktator elektroniczny?ja p*****le....

Gość gość
W avencie sama sobie regulujesz szybkość odciągania i siłe.

Gość gość
Nie chcę za 300, wolę za 150, stąd pytanie czy jest taka różnica między canpolem a aventem, ale myślę że cięzko tu bedze znaleźć kogoś, kto ma prównanie akurat miedzy tymi dwoma

Najlepszy to jest jednak laktator ręczny do pobudzenia laktacji, potem to i Avent poleci.

Gość gość
Może na początk znajdź gdzieś tanio ręczny avent. Jak po urodzeniu dojdziesz do wniosku, ze chcesz duzo odciagać i jednak przydałby się relektroniczny to dokupujesz tylko pompkę eletryczną z zasilaczem za ok. 120 pln.

Gość gość
ahaa, rozumiem. W ten sposób...no muszę się zastanowić. A powiedzcie czy to troche nie jest tak, że z elektrycznym jest więcej zachodu? podłączać, czekać, cudowac...

Gość gość
Nie. Siadasz i trzymasz i nie musisz pompować. Ja miałam tommee tippe za 259 zl i bylam bardzo zadowolona

Gość gość
Z elektronicznym jest łatwiej. Duuużo łatwiej. Ale przydaje sie wtedy kiedy dużo odciągasz. Jak nie masz za bardzo kasy to kup ręczny i zobaczysz czy będziesz chciała i potrzebowała dużo odciągać.

Gość gość
tzn.to nie tak że nie mam kasy, mogę wydać te 300 zł...ale wiecie, nie chcę sytuacji takiej, że kupuję elektryczny a potem to leży i 300 zł poszło w błoto. Może rzeczywiście ta metoda z kupieniem ręcznego a potem tylko dokupieniem części jest niegłupia. To jakie części potem dokupuję? To tyko używane pewnie wtedy, bo nowych pewnie nie ma w oddzielnej sprzedazy?

Gość gość
Polecam tommee tippee elektryczny.

Gość gość
laktator elektroniczny a niania elektryczna może? :D znaczy pastuch :D

Gość gość
co za tępe idiotki hahahah

Gość gość
tzn.to nie tak że nie mam kasy, mogę wydać te 300 zł...ale wiecie, nie chcę sytuacji takiej, że kupuję elektryczny a potem to leży i 300 zł poszło w błoto. Może rzeczywiście ta metoda z kupieniem ręcznego a potem tylko dokupieniem części jest niegłupia. To jakie części potem dokupuję? To tyko używane pewnie wtedy, bo nowych pewnie nie ma w oddzielnej sprzedazy? x Są dostępne nowe. Przynajmniej do aventa. Wpisz sobie pompka elektryczna latator avent w google. Ja kupowałam samą pompkę, ale nie podam adresu sklepu bo będzie zaraz że reklama.

Gość gość
Naprawdę są ELEKTRONICZNE laktatory? Czy zwyczajnie mylicie z elektrycznymi?