Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiz12652

ja moja rodzina i siostra vs facet

Polecane posty

Cześć dziewczyny piszę z dawnego konta chłopaka. Problem Jakiś czas temu poznałam fajnego faceta. Jest zaprzeczeniem dotychczasowych moich byłych. No co tu duzo mówić jest inny. Opiekuńczy, ma poczucie humoru, mogę na niego liczyc, jest odpowiedzialny, gdy się klocimy to nie ma krzykow tylko jest spokojne wyjasnianie. Poki co przez 3 miesiace zdecydowalismy się mieszkac na odległość. Tylko do Października bo później studia to będzie co innego. Niedawno zaprosilam go do domu i niby wszystko ok tylko mój facet nie ma tymczasowo pracy i zaczął się koszmar. Mama ciągle gada, że mam go zostawić, że nie dopuści do tego byśmy byli szczesliwi. Nawet go nie znają... gdyby tego bylo malo ostatnio moja rok mlodsza siostra zaczęła mowic, że za dużo z TZ gadamy bo nie mam dla niej czasu. Z siostrą jesteśmy bardzo zzyte. Zawsze razem, powierzalysmy sobie wszystkie sekrety. Siostra miała w zyciu jednego chlopaka 4 lata temu. Nie mogę, nie chce jej zostawiac np w domu bo wiem, że się obrazi, na dyskoteke musimy iść razem bo rodzice i w ogóle nie możemy się rozstać. Przez to cierpi mój związek z chlopakiem. Chciał nawet bliżej przyjechać ale ja nie chce wybierac miedzy nim a siostrą bo z niej nie zrezygnuje. Napisalam TZ że nie będę mogla się spotykac bo sis nie zostanie sama w domu. Wczoraj mialam długa pogawedke z chlopakiem. On twierdzi, że moja więź z siostrą jest chora bo ona ma 19 lat a ja jej matkuje. Że trzeba odciac wreszcie pepowine, że muszę wreszcie zacząć żyć swoim zyciem i nie akceptowac tego gdy ona szantazuje mówiąc że za dużo pisze ze swoim chłopakiem podczas gdy nie mam czasu dla niej. Trochę się zezloscil gdy dowiedzial się, że wyjeżdżam na studia z siostra do jednego miasta i wynajmiemy wspólne mieszkanie. Powiedział, że to się nie skonczy, że ciągle ona będzie wazniejsza i ciągle będzie, że ona chce to, że ona chce tamto lub nie mogę jej zostawic. Mielismy duzo wspolnych planów z M. Nie chce zrezygnowac z niego bo go kocham ale tez nie chce rezygnowac z rodziny...

Gość gość
o siostre jest zazdrosny? to dziwne pewnie jedynak