Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wygląd i jakie zachowanie kobiety jest dla Was atrakcyjne?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie - panowie, podzielcie się swoimi opiniami:)

Gość gość
Wygląd- wystarczy że dba o higienę, ubiera się schludnie, nie biega z cyckami i dupą na wierzchu. A zachowanie hmm z pewnością osoby spokojne i ułożone są dla mnie atrakcyjne, z imprezowiczkami w życiu bym się nie zadawał.

Gość Anakreontyk
Szkoda tylko, że imprezowiczki mają w życiu lepiej. Ja mam 28 lat, nigdy nawet nie byłam w nocnym klubie czy na dyskotece. Nie palę, nie piję, nie przeklinam, nie ubieram się jak ulicznica, tylko stosownie do okazji. Mimo to za 5 lat zaangażowania, zupełnego oddania partnerowi zostałam sama.

Gość gość
W jakim sensie niby mają lepiej? Powiedz mi w takim razie jak poznałaś się ze swoim byłym partnerem. Ciekawi mnie gdzie można poznać takie kobiety jak ty. Nie tylko ty jedyna przeszłaś przez takie rozstanie. Ludzie są niewdzięczni.

Gość Anakreontyk
Do 14:03 Poznałam go podczas magisterki przed budynkiem uczelni. Zaczęliśmy rozmawiać, dałam mu swój adres mailowy. Maile, telefony, a potem były spotkania. Zostaliśmy parą, ale ja po pięciu latach wszystko się rozpadło. A niby tak lubił kobiety, które nie imprezują, nie piją (sam nie może), nie są wulgarne, nie wyglądają jak szmaty... Zawsze podobałam mu się i z charakteru, jak też z wyglądu, lubił kobieca figurę i kobietę, która lubi dom, umie gotować. Nie opłaciło się, ale nie szukam kogoś teraz na siłę - nie jestem stara, brzydka też nie, zatem będzie jeszcze kiedyś piękny dzień.

Gość Anakreontyk
A imprezowiczki mają lepiej, bo non stop kogoś przyciągają. Wiem, to przygody na jedną noc i nie interesują mnie, ale to one zawsze są w centrum zainteresowania, a nie zwyczajne kobiety.