Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc nie za darmo oczywiscie

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc finansową zostałam w bardzo ciężkiej sytuacji. Pracowalam w zakladzie produkcyjnym, ktory niestety zakonczyl działalność dwa miesiące temu. Przez caly ten czas szukalam nowej pracy - znalazlam sprzatanie u starszej pani dwa razy w miesiącu po 200 zł i nic wiecej smutas.gif zapożyczyłam się u znajomych, rodziny zeby w ogole mieć za co życ. Pomożcie mi prosze żebym w ogole mogla cokolwiek zjeść.... popadłam w depresje - nie ma pracy choć usilnie szukam, nikt mi juz nie pomoże, bo wszyscy choć biedni pomoli mi jak tylko mogli. nie przysluguje mi zaden zasilek bo pracowalam na czarno(niestety to byla jedyna mozliwosc pracy). Proszę o pomoc finansową w zamian za to mogę odsprzedać moje ubrania lub pomóc napisać jakieś pismo urzedowe czy cv. kontakt do mnie: elaelka@op.pl

Gość gość
taki mamy kraj. tego się nie zmieni

Gość gość
a z jakiej czesci Polski jestes? jak rozumiem zasiłek z OPS juz pobierasz??

Gość gość
nie wiem jaką masz sytuację rodzinną-czy jesteś sama, czy z rodziną, ile masz lat... jeżeli jesteś sama to może warto teraz pojechać w regiony turystyczne do pracy wakacyjnej/sezonowej? Z tego co się orientuję nie ma problemu znaleźć coś w gastronomii.

Gość gość
jetem z malego miasteczka... zasilku nie mam zadengo, bo nic mi ne przysluuje. nie mialam nidy umowy o prace, wiec zasilek dla bezrobotnych odpada. mam 22 lata, nie mam dzieci, ale tez i nie mm mozliwosci wyjechac za granice-nie mm pieniedzy ani nadroe ni na wynajecie tam pokoju :(jak sobie poradzic? mozekts yl w pdoobnej sytuacji i wie co robic?

Gość gość
jeżeli jestes osobą samotnie gospodarujacą i bez dochodów to zasiłek w ośrodku pomocy spolecznej napewno dostaneisz. gorzej jak mieszkasz z rodziną i maciwe wspólne gospodarstwo domowe

Gość gość
Chociaż byś sie starała poprawnie pisac oszustko...

Gość gość
Teraz wszędzie szukają ekspedientek (efekt 500+).