Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zakończyć???POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Potrzebuje waszej pomocy. Ale od początku.. Mam 28 lat, meza od 5 lat i dwoje dzieci. Od dwoch lat zle sie dzialo w naszym malzenstwie (maz pracuje za granica) i tak sie zlozylo ze poznalam faceta. Mily czarujacy zonaty tez z dzieckiem. Super nam sie rozmawialo i wlasciwie rozmawia, tematy sie nie koncza i po czasie rozkwitl romans i milosc. On odszedl od zony twierdzac ze jego malzenstwo bylo jedna wielka pomylka i ze zrobil to dla mnie. No i tu jest problem. Ja zaczelam dogadywac sie z mezem i doszlam do wniosku ze tamto bylo jedynie fascynacja a nie miloscia. Chce miec w nim jedynie przyjaciela ale on mnie bardzo kocha i chce byc ze mna. Powiedzialabym mu wszystko ale sie boje bo on jest bardzo slaby psychicznie i wiele razy powtarzal ze nie chce beze mnie zyc. Prosze pomozcie mi co mam robic. Mozecie mnie oceniac ale prosze pomozcie bo dluzej nie daje rady zyc w klamstwie.

Gość gość
Jesteś niepoważna i teraz płacisz za to. Nie dośc, że krzywdzisz męża, to jeszcze drugiego mężczyznę, któremu narobiłaś niepotrzebnie nadziei, z czystego egoizmu tak naprawdę. Nie wiesz czego chcesz. Zamiast przepracowywać problem z własnym mężem, uciekalas w ramiona innego- brawo za dojrzałość.

Gość gość
Wiem popelnilam blad. Ale nie chce dluzej krzywdzic i niewiem co robic.

Gość gość
Dupa ci sie pali Wybierz rozstanie z mezem

Gość gość
Glupia jestes

Gość gość
Musisz z nim odbyc dluga i spokojna rozmowe. Zapewnic ze ci na nim zalezy ale nie chcesz go dluzej oszukiwac

Gość gość
To ten facet tak powiedział, że odszedł od źony dla Ciebie. Uwaźam, że to nieprawda, że to szantaź emocjonalny. Zawrocil Ci w glowie, ale wiedzial, ze masz rodzinę, dzieci. Czasem kobieta wpada w romans, bo mąż za granicą, szkoda, ze męzczyzna bedący obok, wykorzystuje taki dolek psychiczny kobiety. Ratuj rodzinę Autorko, a ten facet niech szuka kobiety wolnej, bez zobowiązań. Być może będzie się mscił, wtedy Twoje małżeństwo może się rozpaść.

Gość gość
normalnie w rozmowie.

Gość gość
Być może będzie się mscił, wtedy Twoje małżeństwo może się rozpaść. X Dokładnie. To samo chciałam napisać.

Gość wróżka anuszka
uczciwa poważna rozmowa to podstawa,do wszystkiego mozna dojsc na drodze pokojowej,jesli wolisz męża a jego w roli przyjaciela nie moze cie zmuszać do niczego bo taki wymuszony związek rozpadnie sie wczesniej czy pózniej,będziecie oboje nieszczesli

Gość wróżka anuszka
jeśli kochasz męża to ulokuj uczucia w mężu,a może pogubiłas sie i ani jednego ani drugiego nie kochasz z jakiegos powodu,nie jesteś podła tylko faktycznie nie wiesz co czujesz i czego chcesz,moze warto być samą i potem myslec co dalej?

Gość gość
Niektórzy nie muszą pchać lap do ognia by się przekonać, że naprawdę się poparzą. Niby wiadomo, że takie romanse się źle kończą a zawsze znajdzie się jakaś sierota co potem nie wie co ma robić. Ja też nie wiem, co masz robić serio.

Gość gość
Już to opisywalas kilkanaście dni temu. Co grunt pod nogami sie pali?? Dobrze Ci tak. Zniszczylas życie wielu ludziom. Na kafeterii nie dostaniesz rozwiązania.

Gość gość
Nie sadze bym zniszczyla zycie komukolwiek chyba ze sobie samej. Pisze tu pierwszy raz. Na chwile obecna i maz i kochanek sa utwierdzeni w przekonaniu ze ich kocham. Kochankowi juz nie chce tego mowic chce z tego jakos wybrnac ale czuje ze nie potrafie. Nie jest mi obojetny. A on jak tylko widzi ze przestaje mowic mu czulosci to zaczyna plakac mowic ze jego zycie jest nic nie warte beze mnie i blagac bym go nie zostawiala Ja juz sama niewiem

Gość gość
Brawo ty

Gość gość
skup się na jednym, a nie stoisz w rozkroku Jeśli chcesz być z mężem, to z tamtym musisz zerwać wszelkie kontakty. Zero, cisza, nic. a nie jakieś sranie w banie, przyjaźnie i inne bzdety. Taka kolejność 1. zakończyć ostatecznie i definitywnie romans 2. na sto procent skupić sie na związku z mężem Chyba, że wolisz kochanka wtedy odwrotnie ale też wszystko na sto procent. Najgorzej, że zdradzają tchórze, więc będzie Ci trudno, trzeba mieć odwagę, żeby tak to rozegrać

Gość gość
Gość z 10.14 ma rację. Albo jeden, albo drugi. Nie sądzę, żeby Twój mąż był zadowolony, że Ty masz "przyjaciela" i na odwrót - wyobrażasz sobie taką sytuację? Że mąż ma przyjaciółkę?

Gość gość
Jego placze i blagania brzmią trochę podobnie jak u kochanek źonatych męźczyzn. Facet nie myśli racjonalnie, nawiązał romans z męźatką, matką dzieci, na co liczył? Autorko, nie dość, że namotalas romans za plecami męźa, to teraz ubolewasz nad "biednym" kochankiem??Mąż pojechał zarobić na rodzinę, Ty się pocieszalas w ramionach faceta, a teraz masz skrupuły? Jesteś żałosna i niedojrzała. Nie mozna miec ciastka i go zjesc. Oby nie by bylo tak, ze i mąż i kochanek kopną Cię w tyłek. Może zmądrzejesz.

Gość gość
Wiec co? Sugerujecie ze mam zrewac wszelkie kontakty z kochankiem? Przeciez on sobie cos zrobi

Gość gość
To niech robi.. poza tym to tylko szantaz emocjonalny...nikt kto sie chce zabic nie gada o tym glosno.

Gość gość
Zdradziłaś męża, nie zasługujesz na niego. Powinnaś się mu do tego przyznać i sama odejść. Zniszczyłaś dwa małżeństwa, wróć do tego, który ci w tym pomógł, bo oboje jesteście siebie warci

Gość gość
Niewiem co moglbym ci poradzic. Facetowi przydalby sie dobry psycholog.. albo zapedzil cie w kozi rog

Gość gość
Nawarzylas piwa to tera pij

Gość gość
Zrob co uwazasz za sluszne. Rob co ci serce podpowiada. I nie boj sie. Kazdy ma prawo popelniac bledy.