Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiap

Mąż przyczyną zauroczeń?

Polecane posty

Gość Marysiap

Mam taki problem. Jestem z mężem od czterech lat. Pobraliśmy się, ponieważ "trafiła nam się córeczka". Kocham go, jednak według mnie wszystko pojawiło się za wcześnie.. Mąż jest strasznym cholerykiem, bardzo mnie wyzywa, nieraz słyszałam słowa typu "spier*alaj", "tępaku je*any", "jesteś popie*dolona" i tym podobne. Obrywa mi się nawet o pierdoły. Duże znaczenie może mieć też to, że jest mundurowym.. Bardzo szybko wpada w złość i równie szybko mu przechodzi, ale we mnie to wszystko zostaje... czuję się głupia, nic nie warta.. Wydaje mi się, że wszyscy wkoło mnie tak postrzegają... Wychowywałam się normalnej, kochającej rodzinie, nie przeklinam i ciężko mi znieść, że wyraża się on do mnie w taki sposób, często przy dziecku. Widzę również jego zalety, jest opiekuńczym człowiekiem, często pomagającym mi w pracach domowych, ale niektórych rzeczy nie jestem w stanie zaakceptować. Doszło do tego, że zaczęłam nagrywać jego wyzwiska, ponieważ czułam się bezsilna. Nic nie działa.. I mam dość dziwny problem.. Kiedy spotykam na swojej drodze facetów, a szczególnie takich, którzy mi wpadną w oko i uśmiechną się, lub powiedzą coś sympatycznego, od razu pojawia się u mnie uczucie zauroczenia... nie mogę wtedy jeść, spać, myślę tylko o jednym z tych mężczyzn. To przechodzi po dwóch tyg. Czy może być to przyczyna tego, iż mąż jest takim, a nie innym człowiekiem?

Gość gość
tak.szukasz ciepla.

Gość gość
Pewnie tak, bo po prostu jestes nieszczęśliwa z mężem i dlatego marzysz o innych, lepszych od niego. Dobrze radzę... zostaw go. Im dłużej z nim będziesz tym bardziej on będzie cie wykańczał psychicznie. Nie warto niszczyć życia sobie i dziecku przez takiego palanta jakim jest twój mąż. Pamiętaj że nie tylko ty bedziesz cierpiec przez niego, ale twoja córka również. Pomyśl chociaż o niej. Chcesz jej zafundowac dzieciństwo z kimś takim? Uciekaj jak najszybciej.