Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co nadal taka podnieta naszą reprezentacją...aż tak dobrze nie grali

Polecane posty

Gość gość

Dobrze to grała Francja, gdzie był wynik 5:2, to się nazywa mecz

Gość gość
nie gralismy jakos fantastycznie, ale Francja tez tak nie grala! dopiero we wczorajszym meczu sie rozegrali, no ale Islandia.. boli mnie serce, że Włosi odp. a te żabojady dalej sie bujaja. mam nadzieje, że Niemcy im przeszkodza. bardzo nie chce by gospodarz wygral :classic_cool:

Gość gość
a ty w czym jestes dobry, oprocz polepszania sobie niskiej wlasnej oceny poprzez cieszenie sie z porazek innych? czy chociaz w 1/16 osiagnales to, co reprezentacja w tym Euro?

Gość gość
A przypomnij sobie Euro2012 i co, nadal twierdzisz, że nie grali dobrze?

Gość gość
Francja wcale nie grala dobrze. Islandi to po prostu slaby przeciwnik. Widzialas jak niemcy i wlosi strzelali karne? I powiedz mi ze dobrze.

Gość gość
Malkontentki c**y jedne pokazać co potraficie na boisku :) Nasi potrafią strzelać karne (poza jedną łamagą) a Niemcy i Włosi nawet w bramkę nie parę razy trafili :P Francja ? Akurat sukces z pólamatorką z Islandii gdzie poł roku zima trwa. A zresztą Francuzi w pilkę grać nie potrafią, gros ich drużyny to Murzyni :):):). Cienkie bolki widać te żabojady ...ża na 60 milionów ludzi nie potrafia znależć 11 piłkarzy made in France .