Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z nim o tym porozmawiac prosze o obiektywne rady

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu moj facet ma mnostwo obowiązków, doszła obrona dr. Kiedys co wieczor mnostwo gadalismy smsowo (tel w dzien), a od pewnego czasu ciagle jest zmeczony. Potrafi zasnac w trakcie rozmowy, ale juz sie przyzwyczailam bo nawet jak ma malo pracy to z niego taki duzo spiacy. Trudno nie zmienię w nim tego, akceptuje. Nugdy mnie nie oszukal i nie dał powodu aby zwatpic w jego szczerosc. Wiem, ze mnie kocha bo to taki typ mężczyzny, ktory jak nie czuje nie powie choćby nie wiem jakie korzyści mial przy tym osiągnąć. Klopot w tym ze od pewnego czasu np mi nie odp albo sie nie odzywa (co jest zakloceniem prawidłowości dla mnie bo przecież rozmowy codzienne) a widzialam ze aktywny na whatsapp... I tak obserwowałam az kilka razy powiedzialam mu otwarcie, ze nie musi sciemniac bo widze przecież ze kims rozmawia tam. No niby z kolegami. Ok, ale sytuacja coraz czesciej miala miejsce. W koncu ze niby jakis kolega pisze a on aktywny bo tylko odbiera wiadomosci. No i ok zrozumialabym ale wylaczyl widocznosc po tamtej rozmowie. tylko se whatsapp ma to do siebie ze mimo iz nie widac kiedy ktos byl ostatni raz nadal widac ze aktywny i tego nie da sie wyl. Chcialabym z nim porozmawiac o tym bo dalo mi do myslenia te wylaczenie widoczności. Po co to robi skoro nie ma tajemnic???? Jutro mamy sie spotkac i mysle poruszyc ten temat, bo to on nalegal ze zadnycj tajemnic ze mowimy sobie wszystko. A gdyby cos komus przeszkadalo mielismy mowic a nie zaczynać kombinowac... Czy gadac o tym czy olac i niech robi co chce. Pewnie polozy tel i powie zebym przejrzala ale o nie nie znize sie do tego i on o tym wie. Błagam poradzcie, strasznie boje sie oszukiwania, ufam mu ale na biede mało trzeba

Gość gość
wąchałam jego klejnoty ostatnio. jestem pewna pachną a raczej śmierdzą obcą kobietą!

Gość gość
Proszę o poważne wypowiedzi