Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten dział się zrobił mega głupi. W ogóle nie ma tu już żadnych normalnych temató

Polecane posty

Gość gość

w. Same jakieś odrealnione wymysły. Nic ciekawego, życiowego ani poważnego. Może 1-3 dziennie, albo 0 są jakieś konkretne, ale mają prawie zerową frekwencję, a reszta to szkoda gadać i szkoda czasu.

Gość gość
A kto tu wchodzi jeszcze aby normalnie porozmawiać? Na ogólnym, uczuciowym i erotycznym już od dawna jest szambo, więc i tego działu nie mogło to ominąć. Ja wchodzę tu czasem już tylko dla beki na ogólną, aby pośmiać się z niektórych trolli.

Gość gość
Jak to nie ma normalnych tematów? A ten "Nie mogę się wyproznic"?.To jest prawdziwy dramat!

Gość gość
No dokładnie. Na początku to jeszcze się przejmowałam różnymi przedstawianymi tu problemami, dopiero z czasem zajarzyłam, że w większości to ściemy. W sumie szkoda, bo czasami przydałaby się szybka burza mózgów gdy człowiek ma jakiś kłopot. Ale wtedy brak odzewu. Największy ruch w prowokacjach i tematach plotkarskich typu widziałam jak ktoś zrobił coś i co wy na to...

Gość gość
Przecież tu nigdy nie było normalnie więc nie wciskaj kitu że dział sie nagle zrobił głupi. To tobie sie już mega nudzi i nie masz co robić z własnym czasem, ale nie chce ci się z tym nic robić, wiec przylazłaś sobie ponarzekać. A idź w uj i nie wracaj. Nikt za tobą płakał nie bedzie

Gość gość
to forum to dno, szkoda; modek juz nie ma, kiedyś byli; ale zauważcie, że większość portali teraz to szambo i dno, aż się rzygać czasem chce jak się widzi te tematy na onecie czy wyborczej, takie obleśne i wulgarne, okraszone obleśnym zdjęciem prawie gołej baby albo doopy. Wszelkie portale dla kobiet typu fochpl, polkipl, jezzuuu jakie tam jest szambo, tylko o onalu, ssaniu ptaka, seksie, cyckach ci\pach, żadnych normalnych artykułow. Chyba celowo tak ogłupiają ludzi.

Gość gość
Też to zauważyłam. Zadawałam tu kilka pytań i albo 0 odpowiedzi albo kilka,z których i tak nic się konkretnego nie dowiedziałam.

Gość hoioi
Spokojnie, po wakacjach wszystko wróci do normy. :D

Gość gość
Tak to jest na forach bez moderacji i logowania. Ja byłam kiedyś na babyboom, to tam było spoko jeżeli chodzi o dzieci. No ale to było dobrych parę lat temu i człowiek nie był anonimowy, nie dało się nic głupiego ani chamskiego napisać jak ktoś miał gorszy dzień;-) A tutaj nie ukrywam, zdarza mi się czasami coś wrzucić jak mnie szczególnie ktoś zdenerwuje, mimo że jestem normalną osobą;-)

Gość gość
sorry ale ja forumów z logowaniem i moderacją to jeszcze bardziej nienawidzę, panuje tam straszna sztywność, nie można nic więcej napisać niż wg poprawności politycznej i rady też są słabe bo albo są takim laniem wody bez treści że lepiej żeby nikt nic nie pisał bo sie traci czas albo jest lakonicznie pisane i oby zbyć człowieka

Gość gość
To pewnie zależy od problematyki. Jeżeli jakieś fora ściśle tematyczne to dużo można się nauczyć. Ale jeżeli w grę wchodzą jakieś kwestie światopoglądowe jak to jest chociażby w przypadku wychowania dzieci to rzeczywiście - poprawność polityczna mile widziana. Dlatego o dzieciach wolę ewentualnie porozmawiać z koleżankami albo z mamą.

Gość gość z miasta
Zgadzam się z autorką. Jak raz na jakiś czas pojawi się coś normalnego to i tak jest hejt. Wygląda to mniej więcej tak, że ktoś zada pytanie, ale np nieprecyzyjnie czy się przejęzyczy czy zrobi błąd ortograficzny i już jest spalony - nikt nie odpisze merytorycznie, tylko będą czepiać się mniejszej czy większej błahostki. Dla mnie błędy ort. to nie błahostka - zaznaczam, niemniej nie o to tu chodzi. Ktoś pyta, ktoś odpowiedzią pomaga. A nie wytykanie. matki matkom...

Gość gość
Matki matkom zgotowały ten los 😭