Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 Wszystko jest opisane na moim blogu! http://ironicznamysz.tumblr.com/post/146907561569/powr%C3%B3t-mikrofonistki-kochani-wr%C3%B3ci%C5%82am-do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 PS: Informuję iż usunięto podszywa, który pisał pro prawicowe posty, który były bardzo agresywne. Miałam konto Queen of Kafeteria, ale "kochana" moderacja niestety usunęła moje konto, a nie konto podszywacza. Bardzo przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 Zapraszam na moje Facebooka, dodałam nowe fotki SIEBIE https://www.facebook.com/IronicznaMyszKuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 Zobaczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 Teraz zapraszam już tylko do Wrocławia na spotkania! Ale nie martwcie się! 20 lipca rusza kolejne tournee i świat znowu zacznie się kręcić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 4, 2016 Zobaczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 5, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz ~ mojegrzeszki 0 Napisano Lipiec 5, 2016 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach