Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym faceta Niemca

Polecane posty

Gość gość

Bardzo chciałabym poznać Niemca. Są tacy mescy!!! Uporządkowani, zorganizowani, dominujący, czyli tacy jacy powinni być prawdziwi faceci, a nie jakies ciepłe kluchy :(

Gość gość
Są tacy mescy!!! Uporządkowani, zorganizowani, dominujący Spełniam te wymagania ale nie zasłużyłaś sobie na takiego faceta.

Gość gość
Mój mąż mieszkał w Niemczech bardzo długo i jest taki ;)

Gość gość
Ale mówię o takim rodowitym :P

Gość gość zona Niemca
A ja mam - rodowity Niemiec. Jeny jak on mnie kręci! I jest uporządkowany - w zyciu ogolnie. A w seksie dziki i czuły. I wiem, ze moj maz to taki wyjatkowy egzemplarz- jedyny.

Gość gość
Gość 7.09 Zazdroszczę! Jak się poznaliście?

Gość Gastarbeiter
Kolega z pracy jest wolny. 25 lat, 192 cm, chyba 50kg (chudy jak patyk), blond, niebieskie oczy. Pasuje ?

Gość gość
cięzko okreslic Niemcow,ale na pewno nie sa dominujący raczej kobiety bardziej,na pewno związki są na zasadzie partnerstwa ,takie są moje obserwacje ale wielu-miało umysły mało lotne,raczej ciołki

Gość gość
Za chudy! !! :D

Gość gość
No właśnie ktoś wie jak traktuja kobiety w związku ? Zwłaszcza Polki .... ?

Gość gość
Jak darmowe sprzataczki. Naczytali sie o Polkach i mysla, ze wszystkie maja IQ na poziomie babci klozetowej.

Gość gość
oberowowałam raczej ludzi dojrzalych ale mlodszych tez,żyją na luzie, i Niemki i Niemcy odnosili się do mnie normalnie,zresztą to chyba tez świadczy o poziomie człowieka jak traktuje drugiego człowieka, jakbym coś zauwazyła,ze ktos mnie źle traktuje,to bye ale wiele osób ,pośród nich ...bardzo ,,no nierozgarnięci po prostu

Gość gość
Z***biście niemiaszki się odnosiły do nas a zwłaszcza do kobiet podczas II wojny światowej. Jak widze wpisy typu " ja to chce niemca" to chyba właśnie jakieś pozostałości po takim "traktowaniu" Polek.

Gość gość
A ja jak czytam te teksty o wojnie to myślę, że jesteś zacofany/a jak nie wiem.

Gość gość
Kiedyś w Berlinie podszedłem do Niemca spytać o drogę, a ten się przestraszył i uciekł. Centrum miasta, gość po 20tce. LOL.

Gość pasterka z porcelany
Jak traktują kobiety? Są różnice w tym, jak widza związek - Niemcy z terenów byłego RFN wola, zeby kobieta nie pracowała, preferują tradycyjny podział ról, mężczyzna zapewnia kobiecie byt na poziomie, ale tez podejmuje większość decyzji. DDRowcy stawiają na partnerstwo, bezproblemowo wiążą sie z kobietami, które maja dzieci z poprzednich związków, biorą udział w ich wychowaniu. Są odpowiedzialni.

Gość gość
No, ale przecież mowie o młodym pokoleniu Niemców , czyli przedzial 20-30.

Gość gość
Zobacz na youtube co imigranci wyprawiają na ulicach, jak traktują Niemki, jak im władze i ludzie na wszystko pozwalają a wyrobisz sobie obraz prawdziwego Niemca. Lalusie bez krzty odwagi.

Gość gość
w lurzku sa denni bez pomyslow . nuda :) nie to co Polacy

Gość gość
Niemcy są tak oszczędni że im szkoda kasy na żel pod prysznic, co jeden to bardziej czuć od niego, albo w drugą stronę lalusie którzy 2 godziny swoje fryzury układają...

Gość gość
Bardzo chciałabym poznać Niemca. Są tacy mescy!!! x Spierdzielają przed imigrantami gdzie pieprz rośnie. Oh jakie to męskie.

Gość gość
W każdym kraju znajdą sie osoby zaniedbane itd. W Polsce takich nie ma ? A poza tym skąd wiesz, że uciekają przed imigrantami, mieszkasz, widziałes? Skoro mieszkasz w ich kraju, to chyba pasuje Ci ich styl życia , co? :P

Gość gość
Masz racje! Są boscy, wystarczy spojrzeć na reprezentację w piłkę nożną ... *-*

Gość gość
Ciekawy wątek, ponieważ uważam, że Niemcy i Amerykanie są najprzystojniejszymi mężczyznami na kuli ziemskiej. Ciekawi mnie również ich charakter, dlatego warto poczytać opinii. Pozdrawiam, Autorko.

Gość gość
Również pozdrawiam! Wiec czekamy na opinie osób, które miały lub mają jakieś doświadczenia z Niemcami ;) Głównie zastanawia mnie to czy Niemcy traktują polskie kobiety na równi, czy nadal uważają , że są z biednego kraju itd?

Gość gość
Tam jakaś Ukrainca szuka na ogólnym, ta Niemca . Masakra

Gość gość
Zakompleksiona brzydula, ktorej Polak odmowil seksu teraz podkresla, ze to musi byc Niemiec.

Gość gość
Moj Niemiec traktuje mnie jak jeszcze zaden Polak. Jak kobiete, ktora kocha i szanuje. Ale to nie zalezy od narodowosci.... tylko tak strasznie mnie podnieca ten jego Hochdeutsch :D

Gość gość
Hochdeutsch spricht kein Deutscher, er ist bestimmt ein Kanake !