Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olqq1

Wakacje ze znajomymi w Sielpii

Polecane posty

Hej, wybieramy się ze znajomymi do Sielpi i czy może ktoś wie w jakich ośrodkach(domkach) przyjęli by 6-osobową grupę 18-latków. Chodzi mi głownie o ośrodki, w których jest mile widziana młodzież. Może ktoś wie i się wypowie :) ?

Gość gość Sylwia
Obecnie ośrodki w Sielpi się rozrosły, unowocześniły, jest więcej "straganów" niż w latach ubiegłych. Dla dzieci można wypożyczyć autka, rowery, jest park linowy, można pojeździć na koniu i czasem jest wesołe miasteczko. Plaża na której można znaleźć słońce i cień, wypożyczalnia sprzętu wodnego (rowery wodne, kajaki), teren kąpieliska ogrodzony , wyznaczone bezpieczne miejsce usmiech.gif Na głównej ulicy, na molo widziałam kamery, zatem wątpię by były tam jakieś "hałasy i rozróby", od czasu do czasu krąży patrol policji. Ja w Sielpi bywam często nawet na wypady 1 dniowe, kilkugodzinne i naprawdę polecam. Jedzonko też nie jest w wygórowanych cenach, można posiedzieć w lasku przy plaży (jeśli ktoś woli cień). Jest darmowe kino letnie na powietrzu. Wszędzie jest blisko, zatem bardzo wygodnie z małymi dziećmi, nie trzeba wlec się na plażę czy do sklepu, baru usmiech.gif Taniej jest wynająć domek od prywatnego właściciela (25-40 zł osoba) z indywidualnych ogłoszeń OLX czy na innych stronach. W centrum jest duży i bezpłatny parking ( dawniej był tylko jeden parking płatny przy wjeździe) więc to duży plus, jednak w weekendy trzeba zajechać ok godz 9-10, bo później może nie być miejsca na tym bezpłatnym parkingu. Droga dojazdowa też została odnowiona, można spacerować, jeździć na rowerze, rolkach.

Gość gość Sylwia
Jeśli chodzi o młodzież, to Ośrodek Morena raczej odpada, preferują rodziny z dziećmi. Najprędzej od prywatnych właścieli domków.Napisz gdzie byłaś i jakie są wrażenia.