Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w wdowie

Kobieta którą kocham została wdową

Polecane posty

Gość zakochany w wdowie

Zawsze, od niepamiętnych czasów była dla mnie tą jedyną. Niestety, życie potoczyło się inaczej, niż tego chcieliśmy. Ona nie wyobrażała sobie spędzić go ze mną, w efekcie krótkotrwałego zauroczenia pojawiła się nieprzewidziana ciąża, ślub, przerwane studia, dziecko. Ja się odsunąłem, już nawet nie byliśmy kolegami tylko znajomymi, pozdrawialiśmy się tylko na ulicy, jednak czasem wymienialiśmy parę zdań po których nie trudno było się domyśleć, iż rodzinne szczęście jest raczej dla niej pojęciem obcym. Jakieś trzy miesiące temu zginął jej mąż w tragicznych okolicznościach, od tego czasu nasze rozmowy stają się dłuższe, czy tylko tak mi się wydaje ? Już sam nie wiem, czy to rozbudzone nadzieje każą mi tak interpretować pewne fakty, czy rzeczywiście coś jest na rzeczy ?

Gość gość
Daj jej czas, ale bądź przy niej. Wspieraj, pomagaj. I nie startuj do niej teraz z milosnymi wyznaniami- za wczesnie.

Gość zakochany w wdowie
„I nie startuj do niej teraz z milosnymi wyznaniami- za wczesnie.” Nie muszę, ona o tym wie i to nie od dzisiaj. Nie wiem na co i na ile mogę sobie pozwolić z tym „wspieraniem“, wychowaliśmy się na jednym podwórku, znamy naszych rodziców, kolegowaliśmy się praktycznie od „piaskownicy“.

Gość gość
a ty jesteś sam czy masz żone?

Gość zakochany w wdowie
Nie miałem szczęścia znaleźć takiej jak ona. Żadna inna mi nie pasowała.

Gość gość
daj jej czas na rozpacz i żałobę,wspieraj,pomagaj a gdy juz poczuje się lepiej działaj. nie strać jej drugi raz !

Gość gość
Bądz jej przyjacielem, takim prawdziwym, bez podtekstów seksualnych. To przyjdzie samo, pòźniej.

Gość zakochany w wdowie
„Bądz jej przyjacielem, takim prawdziwym, bez podtekstów seksualnych. To przyjdzie samo, pòźniej.” Nie myślę o seksie. Przyjaźń zaoferowała mi jeszcze w ogólniaku, gdy wyznałem jej, co do niej czuję. Nie zaakceptowałem tego, bo jak można przyjaźnić się z kimś, kogo się kocha ?

Gość gość
Czy kiedys wyznales jej wtedy milosc a ona chciala przyjazni?

Gość zakochany w wdowie
Dokładnie tak. Nie wyobrażała sobie spędzić ze mną całego życia, mnie jako ojca jej dzieci. „Jesteś kochany ale mogę Ci jedynie zaoferować przyjaźń”.

Gość gość
Ile ona ma lat i ile ty a ile jej dziecko?

Gość zakochany w wdowiec
Ja skończyłem 28, ona w grudniu, syn 7 lat.

Gość gość
Chcesz babe z bachorem ? Palma Ci odbiła ?

Gość gość
Piękna ta Twoja historia. I bardzo smutna. Czasem zdarza się dobre zakończenie (również mężczyznom). Wiem, że się do siebie zbliżycie i będziecie już zawsze razem. Trzymam kciuki !

Gość gość
ejjjj zejdz na ziemie ONA Cie NIE chciała teraz więć dlaczego miala by Cie chciec teraz??? Może Cie wziąć jako pomoc przy dziecku, jej życiu etc ale ona nie jest toba zainteresowana. Znajdz inna kobiete wolna a jej daj spokoj. Poszla do luzka z kim innym wiec niech bierze odpowiedzialnosc za swe czyny. Troszcz sie o siebie a nie bedziesz musial narzekac ze zycie jest nie fair a kobiety zle. Badz rozsadny