Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest skuteczniejsze etiaxil czy medispirant?

Polecane posty

Gość gość

Skonczyl mi się wlasnie etiaxil i tak sobie mysle czy dawac prawie 40zeta za mierna pojemność etiaxila ale mieć pewna ochrone czy zaryzykować i kupic medispirant który jest tanszy ma duza pojemność. Cz ktoras z was uzywala obydwóch produkow i ma wyrobiona opinie? Poce się raczej bardzo ale po etiaxilu tym czerwonym problem mija na około 4 dni, trochę się boje ze medispirant nie da sobie z moim potem rady albo będę go musiala często uzywac .

Gość gość
no tak, teraz poczytałam na necie. Nie działa zbyt dobrze .

Gość gość
Mam ziaja blocker, polecam, pierwsze 3 dni trzeba smarować, a później raz-dwa razy w tygodniu i do tego nie pali tak skóry, że się człowiek drapie całą noc po pachach :D Używać trzeba na SUCHĄ skórę !

Gość gość
potwierdzam-ziaja tp rewelacja, i w dodatku ostatnio była w promocj po 5,95 :)

Gość gość
Ogólnie jest w dobrej cenie. Używałam wcześniej Antidral, cena ok 25 zł, a za to mam 4 opakowania ziaji, a jest większę od innych dostępnych środków. Etiaxil ma identyczny skłąd jak Antidral a kosztuje koło 40 zł.

Gość gość
Etiaxil.

Gość gość
Medispirant działał na mnie tylko troszkę lepiej niż sporo tańsza Ziaja, ale za to Etiaxil był duuuuuużo skuteczniejszy od pozostałych dwóch!

Gość gość
ja obecnie uzywam blokera z zjai. i na mnie dziala.Tak min 3-4 dni.Pachy sa suche.a poce sie jak swinia. kilka lat temu uzywalam etiaxila.Napewno jest mocniejszy bo czulam ze pot mi spod pach splywa ale bylo sucho. takie uczucie.

Gość gość
Wszystko działa podobnie, i bloker ziaja, i etiaxil, i medispirant. Różnica jak dla mnie jest tylko w cenie i w podrażnieniach (etiaxil podrażniał mnie najbardziej, ziaja najmniej, medispirant pomiędzy).