Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ebera

Tabletki antykoncepcyjne Vibin

Polecane posty

Gość Ebera

Od dokładnie zeszlej środy zaczelam brać tabletki antykoncepcyjne Vibin mają dwa składniki. Jestem już łącznie z dzisiejszą tabletka na 7 tabletce (jeden pasek). Strasznie się źle po nich czuje natomiast: zbiera mnie na wymioty, straszny bol brzucha, dłuższe krwawienie, bol głowy tez jest nie do zniesienia. Normalne czy powinnam iść do ginekologa i zmienić?

Gość izabee
To może zmień sobie tabletki na plastry z mniejsza ilością hormonów, to nie będziesz odczuwać żadnych skutków ubocznych.

Gość paulaisz
Lekarz powinien Cię poinformować o tym, ze przez pierwsze miesiące , jeden, dwa, możesz poczuć się gorzej zanim organizm przyzwyczai się do pigułek. Nosek do góry, ja biorę i jest super

Gość monnata
Akurat porada z plastrami jest nie trafiona, bo one mają dużo większe stężenie hormonów niz tabletki. Ale wracając do tematu, to każde tabletki, więc i Vibin też mogą się do organizmu dostosowywać, a raczej organizm do nich. JEśli masz taki objawy to bez znaczenia jakie tabletki bierzesz powinnas zgłosić się do lekarza i skonsultować takie objawy. Możesz być np uczulona na estrogeny.