Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Weszłam dziś do sklepu i wyszłam bo i tak niedługo umrę

Polecane posty

Gość gość
Jest jedyna nadzieją.Twoje cierpienie dlaczego jest?dlaczego odczuwasz niechęć do życia i obojętność?Ponieważ Bóg chce Ci pokazać czym jest piekło.Piekło to stan duszy.Ludzie którzy skazują innych na cierpienie,gardzą innymi mają w swoim sercu piekło i te piekło przelewają na swoje ofiary.Piekło to ciemna otchłań pełna bezsensu istnienia i pustki.Nie myśl tylko o tym życiu,staraj się myśleć przede wszystkim o niebie,życiu wiecznym.Módl się za ludzi którzy nie mają w sobie miłości i którzy skazują innym na cierpienie.Tacy ludzie będą po śmierci ogromnie cierpieć w otchłani samotności,bezsensu i pustki.Módl się za złych i nienawistnych ludzi o po to aby po śmierci żyli wiecznie w niebie.

Gość gość
no i kiedy sie koncza te wasze splaty, kiedy sie wyzwolisz?

Gość gość
13:27 Samobójstwo to grzech ciężki.Piekło jest i ogromne cierpienie w ciemności,ogniu i samotności.Możesz pisać że piekła nie ma ale zadam Ci jedno pytanie.Masz 100 % pewność?

Gość gość
Piekło to samotność,bezsens istnienia i pustka.To stan duszy,po śmierci dalej taki człowiek trwa w takim stanie.Ludzie już tu skazują innych na piekło,dlatego jest piekło na ziemi.Brak ludzkiej miłości,oto przyczyna.

Gość gość
13:45 Studzia,szukaj Boga.Nie rób sobie krzywdy.

studzia ja tez sie boje, ale wiem, ze bedzie dobrze. Co jak co, spojrz na to z tej strony, masz mozg i myslisz, masz samego siebie, nic Ci sie nie stanie :D

Gość gość
STUDZIA NAKAZUJE CI WRÓCIĆ DO TEGO fagasa!!

Gość gość
STUDZIA SZUKA CHŁOPA MENELOKA

ta pieklo to bezsens istnienia, w takim razie kiedys ludzie co zyli w obozie koncentracyjnym w oswiecimiu musieli sie co rano modlic do boga, zeby nie poszli do piekla, co wtedy bylo pieklem xd. Gdzie byl twoj bog, jak nazista torturowal twoich rodakow.

Gość GGGB
Studzia dziś tez się go boje.:D🖐️ jest złowieszczy(?):D