Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pielęgniarki jesteście tu?

Polecane posty

Gość gość

Szukam osób pracujących jako pielęgniarki - gdzie pracujecie i jak wyglądają tak na prawdę zarobki ?? Zastanawiam się nad zdobyciem kwalifikacji w tym zawodzie. Ale niestety w moim otoczeniu nie ma żadnych pielęgniarek i mam tylko informacje z internetu. Z góry dzięki za pomoc ;)

Gość gość
w duzych miastach większe szanse na lepsze zarobki i podnoszenie kwalifikacji ,a za granicą- zarobki b dobre ,moje sis konczy własnie studia

Gość gość
ja pracuję w enel med jako pielęgniarka. Dawniej przez 5 lat pracowałam w państwowym szpitalu i porównując te dwie opcje zdecydowanie prywatnie warunki pracy są lepsze, ale to chyba nie jest dla nikogo zaskoczenie. Powiem Ci tak: raczej od razu nastawiaj się na pracę prywatnie albo wyjazd. Ja w tej chwili nie narzekam ani na czas pracy ani na zarobki a chociaż jestem z rodziną na miejscu.

Gość Sunsin
To już wygląda bardzo zróżnicowanie najgorzej wychodzą te które zostają w szpitalach bo tam nie ma szału, ale jak jedna czy druga pielęgniarka postanowi odrobinę zmienić swoje życie to już może być zupełnie inaczej. Najlepiej próbować pójść do takich firm jak vipmed - http://www.vipmed24.pl/ które mają nie tylko dużo lepsze warunki, ale co ważne dużo lepsze zlecenia otrzymują, a więc są dlatego wstanie lepiej opłacać, co też ważne bardzo profesjonalny i doświadczony personel.