Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego trafiają mi się tacy faceci?co jest?

Polecane posty

Gość gość
dziś "Chec dążenia do czegoś jest ambicja i nie widzę nic złego w ambicji ,dążeniu do celu" ambicja może zniszczyć i zniewala człowieka. zniewolenie ogranicza wolność dążenie do celu poprzez własne wartości, oceniając przy tym możliwości czasem ma sens

Gość gość
No odpowiedzcie mi proszę, czy dla was tu na kafe istnieją tylko modele i *******cze? bo według mnie sa jeszcze inne typy ,mężczyzn.Do seksu sie zawsze ktos znajdzie, ru....aczy pełno a mnie taki typ ,nie interesuje.

Gość gość
No odpowiedzcie mi proszę, czy dla was tu na kafe istnieją tylko modele i *******cze? bo według mnie sa jeszcze inne typy ,mężczyzn.Do seksu sie zawsze ktos znajdzie, ru....aczy pełno a mnie taki typ ,nie interesuje.

Gość gość
w sumie to dosyć rzadko widuje kobiety z modelami chyba że sie nimi dzielą

Gość gość

Gość gość
21;59 To dlaczego ja sie nie związałam jeszcze z typem modela a nawinął mi sie brzydal o 22l starszy.

Gość gość
22'00 MI jest dobrze z ambicja i co, jakoś nie czuje zniewolenia, gorzej by było nie mieć ambicji i pierdzieć w stołek. Byle do przodu.

Gość gość
gość dziś bo model cię nie chciał a latka leciały i musiałaś w desperacji wziąć mniej atrakcyjnego.

Gość gość
dziś "MI jest dobrze z ambicja i co, jakoś nie czuje zniewolenia" czyżby ? "gorzej by było nie mieć ambicji " więc jakoś chyba cię już zniewoliła :D pierdzieć w stołek też można, tyle tylko że śmierdzi :P

Gość gość
22;25 Oj mylisz się, modela nie chciałam a i z mniej atrakcyjnym sie tez nie związałam, chociaż ze sie oblizywał i jajka mu pękały. Współczuję mu.Odpowiedz jest prosta nie urodził się dla mnie taki i co?

Gość gość
22'33 Osoby które robią coś dla siebie, nie sa zniewolone i od nich nie śmierdzi nieróbstwem.

Gość gość
osoby które robią coś dla siebie oceniając własne możliwośc****atrząc przez pryzmat własnych pobudek, celów np. ide na studia bo mnie interesują, kupie samochód bo chcę być mobilny, robią to dla siebie i to jest ok a nie bo wszyscy są po studiach, lub muszę mieć bmv

Gość gość
napisałbym, że mnie deprymuje ocena własnych możliwości w porównaniu z waszymi możliwościami gdyby nie to, że wcześniej napisałem, że nie powinno mnie to deprymować:O

Gość gość
23;15 Dokładnie o to mi chodziło. Autorko nie znam cie ,ale sadze ze jesteś fajna kobieta, polecam ci przeczytać książkę, Sherry Argon Dlaczego mężczyźni kochają zołzy.

Gość gość
z drugiej strony skrzydeł dodaje mi fakt, że wasze możliwości wynikaja z waszej waszości i, jak sugerujecie, potężności doświadczeń. albo to tylko jakaś jepana sztuczka

Gość gość
ja tu sie piertole z jakimiś problemami typu jak zmusić arkusz kalkulacyjny żeby mi powiedział to co chce wiedzieć a wy iecie wcześniej ode mnie co che wiedzieć co znaczy, że wiecie co mi pokaże nie podoba mi sie to koorfa nie lubie wchodzić na zdobyte szczyty a przynajmniej nie tak samo. moge na nie wejść na ręcach albo na tyłem bo po c***j na nie wchodzić jeszcze raz?:O

Gość gość
aaaaaaaaaa!!!!!! dobra może to jak z wchodzeniem na trampoline.....

Gość gość
ps Autorko miałam te same problemy co ty z mężczyznami a po przeczytaniu książki, trzymam sie tych zasad, atrakcyjności.

Gość gość
zastanawia mnie czy to profesor moriarty podpiał sie pod banji czy może sherlock a może to była wspólna inicjatywa? a może jeden podpiał drugiego?

Gość gość
"chyba, że..." w końcu nie bez powodu ciągał watsona po świecie w sytuacji kiedy ten sie ohajtał chyba, ze potrzebował wiarygodnego świadka

Gość gość
pod banji w maskujących kolorach nad którymi pracował chociaż chyba prościej byłoby o jakąś tkanine rozpiętą jak pajeczyna z dziurą i lejkiem

Gość gość
a kto ją tam umieścił też wiadomo. sprawna złodziejka akrobatka zmarła na rzadką odmianę gruźlicy

Gość gość
kooorfa a zawsze sie dziwiłem dlaczego stasiek nie boi sie cyganów:D

Gość gość
chce sie spotkać ze swoim ojcem inaczej sie kłade i nic nie robie

Gość gość
tylko kooorfa nie tera bo zawału dostane....

Gość gość
19;57 Bredzisz ,człowiek jest szczęśliwy ,gdy jest prawdziwe uczucie a jesli ktos szuka milosci na sile to jest nieszczęśliwy ,bo na sile nawet pies sie nie wysra. Ja cenie sobie bardziej dobra przyjaźń ,od byle jakiej milosci. Proba dorównania innym ,tez dla mnie nie jest zla a dlaczego inni mogą a ja nie mogę, dlaczego mam byc gorsza, mało zaradniejsza i robić może ze siebie ciele, bo co bo mnie na coś nie stac?

Gość gość
bredzę, upajam się tym stanem, ale czy czuję się ponad ? czy można wznieść się nie upadając przy tym ? jestem tylko sumą oddechów, nie czuję się ponad i nie chcę się tak czuć. byle jakość pomaga mi w tym, próby dorównania, porównania, wywyższania, gonienia za jepanym króliczkiem sprawiają że człowiek czuje się gorszy, króliczek uśmiecha się, kusi, zmusza do fałszywego działania...tylko w imię czego? lepszego samopoczucia ? króliczka puszczam na łąkę pełną absurdu, konsumpcji, i jakości samej w sobie, niech się nażre, i nigdy nie wraca...w imię prawdziwej przyjaźni.

Gość gość
Nigdy sie z żadną kobieta nie porównywałam, ja to jestem ja. Kobieta co może zrobić źle, jedna z najgorszych rzeczy ,to porównywać siebie sama do innych kobiet a przy tym poniża sama siebie.Jedyne co można zmienić w sobie, to swój charakter.

Polecam kupić kolorowy pierścionek w kształcie kwiatka. Gwarantuje, że pięknie ozdobi waszą dłoń i sprawi, że poczujecie się naprawdę piękne! Polecam zamawiać model w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl . Jest w naprawdę okazyjnej cenie!