Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Basia

Do Chorwacji samochodem z noclegiem czy 12 godz to duzo?

Polecane posty

Gość gość
Samolotem wydajesz na wczasy okolo 6 tys dla 2 os doroslych i 3 letnie dziecko plus jeszcze okolo 2 tys na miejscu. Bylam w tym roku w Grecji na 7 dni all inclusive. Na pamiatki i rozne zakupy wydalismy okolo 400 euro. x Pisałam tylko i wyłącznie o locie do chorwacji....

Gość gość
Ale korki nie wynikają z wakacji tylko ogólnie z ruchu drogowego. Ja dwa lata lemu jechałam do chorwacji autem we wrześniu. W tamtą stronę jechaliśmy w nocy Wyjazd około 21. Rano około 6 już byliśmy w chorwacji pod rezerwatem rzeki krka i czekaliśmy na otwarcie wstępu ( chcieliśmy po drodze zwiedzić). W drogę powrotną wyjechaliśmy rano, bo tak nam się kończyła doba hotelowa. I to był DUŻY błąd. Jechaliśmy cały dzień i potem całą noc (około 20h). Korki na różnych etapach trasy, w różnych krajach. Ogólnie był duży ruch, jechało się powoli i dopiero w nocy nadgoniliśmy trasę. Dojechaliśmy nad ranem. Jestem z Pszczyny, więc też z południa Polski.

Gość gość
dlaczego samochodem skoro teraz za grosze można kupić bilet? Tym bardziej jeżeli bierzesz pod uwagę dzieci to dla nich męka przeciez.. ja ostatnio leciałam do Chorwacji z rodzinką, mega tanie bilety znaleźliśmy na http://www.eloty.pl/chorwacja/zagrzeb/ i chwila moment byliśmy na miejscu.

Gość gość
Nie czytałam żadnych odpowiedzi, napiszę szybko tak: ja byłam na chorwacji 4 razy, zawsze samochodem i bez noclegów. Z przystankami owszem, ale to wszystko

Gość gość
To jeszcze ja, gośc wyżej. Trasa trzy z Krakowa do ogólnie dalmacji, 4 raz z warszawy do zadaru. Raz przez czechy, raz przez węgry, zależało czy chcieliśmy coś zwiedzić po drodze, trasy były różne

Gość gość Kamil 123
Nocleg! Świetne oferty znajdziesz na PolskaLata.pl :) POlecam!

Gość gość Sandra
Polecam jednak samolot! Na PolskaLata.pl :) znajdziesz tanie bilety do Chorwacji :)

Gość gość
Dajcie spokój Polska też jest piękna. Ja co roku jadę do nich www.nawzgorzu.com.pl. Jest za każdym razem pięknie i bardzo milo .Można odpocząć i się zrelaksować.