Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam nadzieję na to że jeszcze może być dobrze

Polecane posty

Gość gość
No po sesji. Zaczyna studia w październiku a teraz pracuje.

Gość gość
Autorko, tak w ogóle ludzie wynajmują pokoje, znam starszą panią, która wynajęła 2 pokoje w swoim mieszkaniu dla pieniędzy. W Twoim przypadku trochę średnio, bo masz malutkie dziecko i na dodatek obcy chłopak w Twoim mieszkaniu... Wiem, że robisz to z desperacji, ale tak sobie teraz pomyślałam, żeby to nie wpłynęło też na Twoje sprawy rozwodowe. Żeby ktoś nie doniósł, że masz np. kochanka pod dachem. Jeżeli nie zgłosisz wynajmu to nie wiadomo jak taka plotka wpłynęłaby na sprawę. No i sam komfort życia pod jednym dachem z obcym facetem, nie boisz się jak to będzie w nocy, czy będziesz mogła spokojnie iść spać, czy Cię nie okradnie, nie oszuka... Ja jestem nieufna, a Ty sama z niemowlakiem. To chyba nie jest najlepszy pomysł.

Gość gość
Myślałam nad tym długo.. Wynajęłam ten pokój jak na razie na trzy miesiące. Wydaje się w porządku,jest w moim wieku. Na sprawy rozwodowe to wpłynąć nie może. Umówiłam się z nim że w razie czego jest moim kuzynem..

Gość gość
Myślałam nad tym długo.. Wynajęłam ten pokój jak na razie na trzy miesiące. Wydaje się w porządku,jest w moim wieku. Na sprawy rozwodowe to wpłynąć nie może. Umówiłam się z nim że w razie czego jest moim kuzynem.. x Może wpłynąć, jak ktoś wcześniej słusznie zauważył. Mąż udowodni w sądzie, że to nie żaden kuzyn, co wiecej, jest takim bydlakiem, wiec stać go na wiele. Moze np powiedzieć, że już przez zajsciem w ciążę się z nim spotykałaś, on nie mógł na to patrzeć i odszedł, znalazł ukojenie u innej. Lepiej wycofaj się z tego i poszukaj kobiety, tylko koniecznie zgłoś to do US. Musisz być przygotowana na wszystko, a mąż Ci skutecznie utrudni życie, byleby swoje polepszyć. Nie mozesz sobie pozwolić na żadne błędy, do momentu rozwodu.

Gość gość
Ktoś powyżej ma rację, mąż może przerobić fakty i jeszcze będzie chciał orzekania o Twojej winie.

Gość gość
Do US już zgłosiłam. Bez tego nie zdecydowałabym się na wynajęcie.

O alimenty skladaj jak najszybciej bo im sxybciej zlozysz wniosę to od tego momentu będą wyrównane! Bardzo wspolczuje ze takiego męża miałaś. Można stracić wiarę w facetów po takim czymś! Jesli będziesz chciała to może bede migla wyslac jakies ubeanka takie większe na 74.

Gość gość
Do US już zgłosiłam. Bez tego nie zdecydowałabym się na wynajęcie. x Dobrze Ci radzę, zamień lokatora, na lokatorkę.

Gość gość
To ja Ci napisałam, że mąż może wykorzystać fakt mieszkania u Ciebie faceta na Twoją niekorzyść. Ja jestem bardzo nieufna do ludzi, wiele obserwuję, nauczyłam się być czujna. Na Twoim miejscu do rozwodu nie wynajmowałabym, a jeżeli już to kobiecie. Twój wybór, ale nie zdziw się jak mąż będzie teraz próbował żądać Twojej winy. W sumie nie wiem, czy umiesz mu udowodnić zdradę? To trudna sprawa. Powie, że masz kochanka a dla niepoznaki niby mu wynajmujesz. Mówiąc, że to kuzyn tylko się skompromitujesz. Nie dowiedziesz tego, chłopak też przed sądem nie będzie szedł w zaparte i wyjdziecie na oszustów ;-( Niepotrzebnie tak szybko się zgodziłaś, zanim nie masz papieru musisz być bardzo ostrożna.

Gość gość
Mam dowody na jego zdrade.