Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janeken

jaka bieznia dla 60latka

Polecane posty

hej! moj tata zbliza sie powoli do 60tych urodzin, z tej okazji chce mu zrobic jakis super prezent :) tata czesto biegal, jeszcze pare lat temu bral udzial w maratonach, ale niesttey mial w pracy wypadek ktory go uziemil na 2 lata, no i teraz jest w trakcie rehabilitacji. Znosi to dobrze bo byl wczesniej wysportowany, ale daleko mu do dawnej formy. poki co jeszcze musi byc chwile w domu, ale chcialabym mu sprezentowac bieznie zeby mogl powoli wracac do dawnej formy :) czy mozecie cos polecic?

Gość gość
ile pieniedzy chcesz wydać?

Witaj! Chętnie polecę jakiś model, ale najpierw muszę znać zakres cenowy jaki Cię interesuje :) Dodatkowo - pomysł brzmi fajnie, ale radzę skontaktować się najpierw z lekarzem. Tata na pewno się ucieszy, pytanie czy będzie to dobre dla jego zdrowia :)

tak tak, oczywiście rozmawialam z lekarzem, o ile tata nie przesadzi z predkoscia :D to to bedzie wrecz wskazane, najpierw na jakichs malych obrotach oczywiście :) budzet mam ok. 2,5 tys. zl.

Polecam w tym układzie bieżnię Sapphire Jazz: http://www.abcfitness.pl/sprzet-fitness-c5/bieznie-c9/bieznia-treningowa-sapphire-sg-2100t-jazz-p266 Jest to bieżnia elektryczna, z szerokim pasem o regulacji w zakresie 0-20 stopni, wraz z komputerem oferującym 28 programów. Można ją też złożyć, dzięki czemu nie zajmuje wiele miejsca. Jeśli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem!

Urządzenie ma 24 automatyczne programy treningowe o różnym poziomie trudności, 3 manualne do samodzielnego ustawienia oraz jeden do spalania tłuszczu. Przesyłka nie jest droga - w przedpłacie sprzęt wyślemy do Ciebie za darmo, jeśli wybierzesz inną formę płatności - transport będzie kosztował tylko 10 zł.

Gość Momkracy
Ja w domu mam bieżnię Kettlera http://www.domenasportowa.pl/pol_m_Silownia-Fitness_Silownia-i-Fitness_Bieznie-679.html?filter_producer=1226322342&filter_pricerange= . Do normalnego treningu biegowego takie bieżnie jak oferowana przez Anię się raczej nie nadają, nie oszukujmy się za 2000 zł nie kupisz dobrego sprzętu. Poza tym nie róbmy z 60-latka kaleki, z pewnością Tata z biegiem czasu będzie chciał szybciej pobiec, zrobić interwał, poza tym jak biegał maratony, to trzeba się liczyć, że będzie na niej długo biegał i trochę byłby wstyd jakbyś kupiła coś kiepskiego, co nie wytrzyma. Rozumiem, że trzymasz się budżetu, ale mierz siły na zamiary. Czary nie zadziałają. Na początek do delikatnego treningu pewnie taka mała bieżnia wystarczy, tylko pomyśl co potem? No właśnie, gwarancja szybko minie, a naprawy kosztują. Kiedyś też chciałem przyoszczędzić, a wydałem 2 x tyle. Na nic nie namawiam, ale radzę podjąć decyzję z głową.

Gość glutenfraj
kasias234 wyślij zdjęcia tej bieżni jak wygląda w realu? :) aaaa nie wyślesz, czemu? :( aaaa to kolejna zmyślona historia?

Gość kasias234
Jak będę u mamy w domu to nie ma problemy żeby zrobić zdjęcie i wysłać :) W przyszłym tygodniu może będę się wybierać do rodziców to jak nie zapomnę postaram sie zrobić zdjęcie jeśli to pomoże

Gość glutenfraj
ależ oczywiście spamerze od 7-boleści.

Gość kasias234
dlaczego mnie obrażasz? gdzie ja spamuje twoim zdaniem? nie przypominam sobie bym gdzieś zaśmiecała wątek spamem.

Gość glutenfraj
w tym Rzeszowie już kompletnie wam odbija kasias234 - czekamy na fotki jak ćwiczysz z mamą na wyimaginowanej bieżni - hahaha :)

Gość gość
Też zakupiliśmy bieżnię do domu- dla teścia i nas (30 latków) na Allegro u buyhome-pl za 2000 zł model savannah i niestety nie jesteśmy zadowoleni, silnik się przegrzewa, coś śmierdzi, bieżnia potrafi sama zwalniać i się wyłączać. Reklamacja jest zbywana , kontakt z właścicielem tej firemki zbywający , że mamy sami sprawdzać styki, czyścić. Bieżnia ma parę miesięcy, a kasa chyba wyrzucona w błoto. Bieżnia oczywiście made in china .... Trzeba było kupić coś sprawdzonego Ketller albo York . Teraz zostaje sąd bo tak tego nie zostawimy