Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba, czy wypada grubasce chodzić na basen czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

bo chcialabym nauczyc sie plywac, powiedzcie mi w jakich godzinach jest najmniej ludzi ? nie chce by ktos sie na mnie patrzyl i oceniał

Gość gość
ee

Gość gość
To ile wazysz, bo może wcale nie jesteś taka gruba ?

Gość gość
158 cm 69 kg wiec mam nadwage, tlusty brzuchol i duza dupa oo ktorej jest najmniej ludzi ?chyba rano ?

Gość gość
Nikt kulturalny nie będzie zwracał uwagę na twoją nadwagę a chamów należy ignorować dodam jeszcze że powinnaś chodzić na basen i to w godzinach w których masz na to czas.

Gość gość
W ostatnią sobotę spędziliśmy cały dzień na plaży. Moja Pani nie należy do szczupłych, ale nikt nie sprawił jej przykrości, swoim zachowaniem. Pulchnych kobiet było całkiem sporo i nie przyciągały szczególnej uwagi. Prymitywne chamy, które obrażają grubaski na tym forum, boją się nawet spojrzeć na kobietę, w świecie rzeczywistym :).

Gość gość
Każdy ma figurę na jaką sobie zapracował. Radzę ci iść na basen, ruch dobrze ci zrobi.

Gość uli812
Jasne,że wypada sama chodziłam na basen gdy była otyła;) Moje odchudzanie zaczęło się od tego że zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam sobie jeść regularnie 5 posiłków;) plus właśnie basen 2 x w tygodniu!