Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tylko 40 cm w bicepsie

Dlaczego kobiety wolą tyczkowatych szczypiorów z łapkami jak kurczaki?

Polecane posty

Gość gość
tacy wysocy statystycznie krócej żyją, szybciej spadek dostaną :D

Gość gość
Widzę że mamy te same problemy. Tylko 40cm w łapie i brak zainteresowania ze strony dziewczyn które lecą na chude szczury.

No nie chodzi o to by być jakimś koksem ale jeśli dla kobiety tyczka 60 kg i 190 cm i 28 w łapie co jest daje poczucie bezpieczeństwa to mogę tylko zaśmiać się takiej Babie w twarz. Sposób myślenia(?) wielu kobiet mnie wysoce intryguje.

Gość gość
Były jakieś badania, że kobietom tak naprawdę wcale nie podobają się typowo męscy kolesie, tzn dobrze zbudowani, z typowo męska urodą. Ale z urodą bardziej kobiecą, tzn męska twarz ale również kobieca, delikatne rysy, wrażliwość. Tak samo cechy charakteru. Facet o cechach męskich i kobiecych, tzw androgeniczny typ faceta.

Gość gość
ja mam 193 cm, 82 kg, a więc jestem szczupły i laski częściej się za mną oglądają niż za takimi koksami jak ty. Ale może to dlatego, że koks kojarzy się z brakiem mózgu i tępotą...

Gość Tylko 40 cm w bicepsie
Tylko z drugiej strony ja nie mam na mysli jakiegoś jaskiniowca z figurą burneiki i gebą ogra .Normalna,meska ale lekko chłopięca twarz i solidna ale proporcjonalna budowa.

Gość gość
gość dziś ja mam 193 cm, 82 kg, a więc jestem szczupły i laski częściej się za mną oglądają niż za takimi koksami jak ty. Ale może to dlatego, że koks kojarzy się z brakiem mózgu i tępotą... x A tutaj się rodzi kolejny problem bo tak jak obecnie studiuje to dziewczyny doskonale zdają sobie sprawę jaką mam wiedzę. Widzą poziom mojej inteligencji czy też mądrości a i tak wolą kolesia 60kg 187cm który ledwo zdaje z roku na rok. Więc Twoja teoria w moim przypadku odpada...

Gość gość
Mój facet jak się zaczęliśmy spotykać, to był taki szczuplutki i cudny - 188 cm, 75 kilo. A teraz? Bica ma takiego jak moje udo, waży już ponad 90, a ja tęsknię za czasami, kiedy się poznaliśmy, kiedy był smukły i piękny jak sen złomiarza.

Gość Tylko  40 cm w bicepsie
O k***a ależ ja jestem idealny... Jedyną moją "niedoskonałością" jest to, że mam tylko 40 w bicepsie (jak można wyczytać z mojego loginu) i aż 10 cm w c***u. uh oh auh auuu mmmrrr

192 cm i 82 to normalne staty jak dla mnie .Ja mam na myśli skrajności w których kobieta czuje się bezpiecznie przy kolesiu który co prawda jest o 2 głowy wyższy ale mniej waży i ma mniejsze łapki od niej, to jest jakieś kuriozum...

Gość gość
bo kobiety wola normalna sylwetke a nie koksa gdzie biceps ma duzego, glowe mala jak u dziecka

Gość gość
Widocznie nie masz kobiecej urody jak na faceta, ważysz pewnie za dużo i dlatego tak jest.

Gość gość
na takich chudzielcow nie lecą i nigdy nie beda lecieć

Gość gość
ja nigdy nie mialem dziewczyny ze wzgledu na swoja chudosc i nie udalo mi sie nigdy przytyc

Gość gość
Bo wyglądają jak intelektualiści i arystokraci a nie jak człowiek pierwotny

Gość gość
Poza tym boją się że będzie je bil

Gość gość
Kobietom zazwyczaj podobają się faceci w typie Deppa, Blooma, bo mają delikatne rysy, kobiecą urodę. Były badania na ten temat nawet. Facet w twarzy powinien mieć wrażliwość, to coś, co sprawia, że facet wydaje się sympatyczny i fajny.

Gość gość
Musisz się ubierać jak niewiniątko żeby zniwelować groźny wyglad

Gość gość
to pewnie ci się tylko wydaje, że taką masz. Pokaż fotę, a nie sam sobie gadasz, albo jesteś po prostu zbyt męski z twarzy. Zresztą facetowi z twarzą goryla może się wydawać, ze ma delikatną buzie :D

Gość gość
Ale on już dawał dzisiaj swoją fotę w temacie o podkoszulku. Faktycznie chłopięca twarz i dużo ciałka. Było co podziwiać!

Gość gość
pokaż to ocenie

Gość gość
Jesteś kretynem i narcyzem z zaburzonym obrazem rzeczywistości, czego się spodziewasz, zachwytu? PS nie jestem gimbusem.