Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasza waga w pierwszej i kolejej ciąży przy porodzie, a waga dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Ile przytylyście w pierwszej i kolejnej ciąży, a ile ważyły Wasze dzieci po urodzeniu? Czy jak w pierwszej ciąży przytylam 15 kg i dziecko wazyło 3200, to z drugim będzie podobnie? Jak było u Was?

Gość gość
Pierwsza - ja przytyłam 25 kilo, dziecko ważyło 3030 Druga - przytyłam 8 kilo, dziecko ważyło 2980

Gość gość
Ja w pierwszej ciązy przytyłam 7 kolo córka ważyła 2960 druga ciąża jeszcze trwa ale na 33 tyg przytyłam 4 kilo córka waży 2190

Gość gość
w pierwszej i drugiej ciazy przytylam 18kg. pierwsze dziecko wazylo 3700 drugie 2900

Gość gość
pierwsza ciąża 16- koniec 80 kg druga 27- na koniec 100. To nie żarty, ale miałam strasznie ciężkie przeżycia. Dwa tyg po niespodziewanej śmierci ukochanego taty dowiedziałam się o ciąży i nie jadłam tylko wpierdzielałam jak prosiak, tak organizm chyba zareagował... Teraz 9 lat po tym wszystkim ważę 70 kg i się nie odchudzam bo nie czuję potrzeby. Mam wielkie cycki(80 F), trochę brzucha jakiś tam tyłek... Nie mam siły i ochoty złazić do 64 kg, po co???

Gość gość
to ja od 100 kilo, piewrsza córka 3290 56 cm, druga 4000 i 61, teraz mają 14 i 9 lat. A jak kogoś jeszcze to ciekawi to starszą rodziłam w nieziemskich bólach całą noc, była oksytocyna, nacinanie krocza, a drugą córkę godzinę i pięćdziesiąt minut, od pierwszego skurczu do finału.

Gość gość
Moja znajoma urodziła dwójkę. W pierwszej ciąży ok. 20kg na plusie, w drugiej ok. 30kg. Aktywna babka, więc szybko jej te kilogramy zlatywały po porodzie. Ja mam jedno dziecko, więc się nie wypowiem jeszcze.

Gość gość
Przed ciążą ważyłam 55kg, przytyłam równe 10kg, syn miał 2980g, jestem 1,5 roku po porodzie i ważę 50kg

Gość gość
To nie ma żadnego związku. Pierwsza ciąża +8 kg, dziecko 4kg. Druga ciąża +10 kg, dziecko 2800.

Gość gość
Przytylam jakies 13kg, wazylam 63 przed porodem, syn wazyl 3900

Gość gość
Pierwsza ciąża 12 kg - corka 2900 Druga ciąża 15 kg - syn 3030

Gość gość
pierwsza ciaza 12 kg , druga 8 kg a dzieci wazyły 3100

Gość gość
Pierwsza ciąża 11 kg - dziecko 3180g Druga ciąża 10 kg - dziecko 3100g Po pierwszej ciąży schudłam w mgnieniu oka, bo syn był niesamowicie absorbujący i nie potrzebował snu ani w ciągu dnia, ani w nocy i ważyłam w miesiąc po porodzie 4 kg mniej niż przed ciążą. Po drugiej ciąży niemowlak zupełnie niewymagający zeszłam 8 kg i więcej nie mogę ;(

Gość gość
Pierwsza ciąża syn ważący 3350 -przytylam 20kg. , w drugą ciążę zaszłam jak syn miał 6mies.(ledwo zdążyłam wrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży!) I przytylam 12kg. I urodziłam córkę wiążącą 2900. Corka w tej chwili ma 11mies.a syn 2,2l. I ważę NIESTETY 52kg.przy wzroście 172cm...5kg.mniej niż przed ciążami...i źle mi z tym ,przytyć mi się nie udaje :-( serio :-(

Gość gość
Pierwsza 22 syn 3200, druga 11 corka 3900.

Gość gość
Przytylam 8 kg, syn wazyl 3,7 kg

Gość gość
Pierwsza ciąża +11 syn 3830kg. Druga ciąża +11 córka 3060kg. Moja waga wyjściowa 56kg.