Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakikolwiek facet rozumiał wasze emocje i uczucia w trakcie seksu?

Polecane posty

Gość gość

którejś to się udało? :-(

Gość gość
Emocje i uczucia? Seks to nie klepanie romantycznych wierszy, tylko rypańsko.

Gość gość
rozumiał i rozumie. wszystko:)

Gość gość
jeszcze niestety taki się nie trafił,długo już to trwa.....próbuje ,czekam i nie ma ....

Gość gość
rozumiał i rozumie. bo mnie kocha i jest ogólnie wrażliwym , mądrym mężczyzną.

Gość gość
A niby jakie uczucia? Zbliżający się orgazm, czy Twoje wzruszenie na widok ptaka?

Gość gość
dziś - u mnie jest tak samo. On skupia się na moich potrzebach, ale ma doświadczenie "w tych sprawach". Staram się to "odwzajemnić", na tylt, na ile potrafię. Dużo rozmawiamy ze sobą więc znamy swoje oczekiwania.

Gość gość
Ja lubie jak mnie facet rżnie jak drzewo a nie się skupia na uczuciach jak ciepłe kluchy :)

Gość gość
Nie mam jakiś skomplikowanych uczuć czy emocji w trakcie seksu, więc nie ma problemu ze zrozumieniem.

Gość gość
A ja chciałabym poznać takiego który czerpałby przyjemność z patrzenia i uczestniczenia w całym cudnym procesie dochodzenia do mojego orgazmu.Zeby smakował wszystkie etapy po kolei,od gry wstępnej po finał.Delektował sie smakiem i zapachem,dotykiem i pieszczotą,wolno i spokojnie.To przychodzi z wiekiem i doswiadczeniem.Nie wielu to rozumie,bardzo mało.

Gość gość
Nie czytajcie więcej harlekinów i nie oglądajcie babskich seriali bo Wam odpitala.

Gość gość
może problem w tym że facet jak mu tylko stoi to leci jak pilot na autopilocie i tyle z tego

Gość gość
Ja swojego nauczyłam, że to ja decyduję i teraz już zachowuje się normalnie. Ale kiedyś faktycznie, było kiepsko, bo każdy pocałunek i przytulenie odbierał jako zachętę do seksu

Gość gość
Mój mnie rozumie. Wyczuwa kiedy chce żeby go ze mnie wyjął i dał possać :)

Gość gość
a co chciałybyście żeby ten facet odczuwał odnośnie was? przeciez to nie jest kij od szczotki jak już z nim "łączyć" się seksualnie...

Gość gość
One same nie wiedzą czego chcą.

Gość gość
ale troche maskarycznie jak dajesz cos najcenniejszego gościowi który nie czuje Twoich potrzeb a chce się szybko spuscic na przyklad... sorry

Gość gość
Tak, bo facet ma ****ać, jednocześnie płakać ze wzruszenia, prawić komplementy, opowiadać wiersze i przepraszać za wytrysk.

Gość gość
Opisałam czego chce,(20.24) i czy jest któryś ,co to rozumie? Nie ,bo większośc tylko zna rżnięcie ,rypanie,roochanie itp.Dorośnijcie.....

Gość gość
gość dziś A ja chciałabym poznać takiego który czerpałby przyjemność z patrzenia i uczestniczenia w całym cudnym procesie dochodzenia do mojego orgazmu.Zeby smakował wszystkie etapy po kolei,od gry wstępnej po finał.Delektował sie smakiem i zapachem,dotykiem i pieszczotą,wolno i spokojnie.To przychodzi z wiekiem i doswiadczeniem.Nie wielu to rozumie,bardzo mało. x Tylko jeden to rozumiał ale niestety.. zrobiłam głupotę i teraz karma wraca, żaden nie podchodzi do tematu tak jak tamten :(

Gość gość
Przecież nie szanujecie facetów którzy okazują emocje, liczą się z Waszymi uczuciami itp. A gdyby facet to robił podczas seksu, był czuły i troskliwy, to już dla Was zupełne dno.

Gość gość
gość dziś ...tak,był tylko jeden taki,ktory to rozumiał....

Gość gość
gość .......takich facetów się po prostu kocha,za takimi się tęskni .....dla takich się żyje i bez takich emocjonalnie umiera......

Gość gość
Co ja bym oddała żeby znowu wylądować z nim w łóżku... ciekawe która szczęściara teraz z nim jest :( ten dotyk, to podejście i zrozumienie... eh.

Gość gość
dziś A ja chciałabym poznać takiego który czerpałby przyjemność z patrzenia i uczestniczenia w całym cudnym procesie dochodzenia do mojego orgazmu.Zeby smakował wszystkie etapy po kolei,od gry wstępnej po finał.Delektował sie smakiem i zapachem,dotykiem i pieszczotą,wolno i spokojnie.To przychodzi z wiekiem i doswiadczeniem.Nie wielu to rozumie,bardzo mało. NO CIEKAWE :-) JA JESTEM TAKIM FACETEM i KOBIET TAKICH W REALNYM ŚWIECIE JEST JAK NA LEKARSTWO A TACY FACECI SĄ NIESTETY ŻLE ODBIERANI

Gość gość
why źle odbierani? X mi się wydaje że problem w tym że facetowi jakby to powiedzieć zawsze staje tak samo... to jak taki facet ma inaczej patrzeć na kobietę? to niemożliwe

Gość gość
gość dziś why źle odbierani? X mi się wydaje że problem w tym że facetowi jakby to powiedzieć zawsze staje tak samo... to jak taki facet ma inaczej patrzeć na kobietę? to niemożliwe x Staje tak samo ale nie każdy ma w głowie siano i nie jest ograniczony do jednej myśli "spuścić się" ...

Gość gość
gość .......takich facetów się po prostu kocha,za takimi się tęskni .....dla takich się żyje i bez takich emocjonalnie umiera...... x Kiedyś w to wierzyłem, kiedyś się tym łudziłem, no i kiedyś bardzo naiwny byłem.

Gość gość
do gość dziś[21.13 ],to ja napisalam jestem z 20.24......jeśli jesteś takim facetem ,to nie miałeś kobiety,która to coś w Tobie znalazła i doceniła.......pielęgnuj tę czułośc w sobie bo tak naprawde,tego kobiety szukają.......prawdziwe kobiety.

Gość gość
Widocznie prawdziwych kobiet jest niewiele