Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakikolwiek facet rozumiał wasze emocje i uczucia w trakcie seksu?

Polecane posty

Gość gość
Nie da się być takim facetem. Kobiety niszczą uczucia, facet musi z nich zrezygnować, zamknąć je w sobie i z czasem staje się nieczuły. 2) Tu jakaś mundralińska udziela nauk że nie każdy facet myśli o tym aby się spuścić. Otóż każdy. Nie wymądrzaj się bo nie wiesz jak to jest mieć stojącego penisa i o czym się wtedy myśli. O spuszczeniu jak to brzydko ujęłaś. Tylko to nie oznacza egoizmu w seksie.

Gość gość
Jak zwykle kobiety narzekaja na brak mezczyzn, ktorych i tak w realu olewaja i ponizaja wrecz. Smieszne jestescie lecicie na roochaczy a potem narzekacie ze nie sa prawiczkami.

Gość gość
szczęscie polega na tym by ten prawdziwy czuły i wrażliwy facet trafił na taką samą kobiete,(i odwrotnie).....ona pozwoli mu się spuścic tak szybko jak on tego potrzebuje.....bo go rozumie.....a on odwdzięczy się wspaniałym delikatnym i czułym seksem, bo tego pragnie....

Gość gość
Kobieta to worek na sperme i tyle

A ja chciałabym poznać takiego który czerpałby przyjemność z patrzenia i uczestniczenia w całym cudnym procesie dochodzenia do mojego orgazmu.Zeby smakował wszystkie etapy po kolei,od gry wstępnej po finał.Delektował sie smakiem i zapachem,dotykiem i pieszczotą,wolno i spokojnie.To przychodzi z wiekiem i doswiadczeniem.Nie wielu to rozumie,bardzo mało. x nie przesadzacie? robienie kupy też opisałabyś delektując się etapami wychodzenia i wreszcie ulgą (orgazmem)? k***a rzygać mi się chce

Gość gość
to różnice niezależne, facet nie jest w stanie czuć kobiety w łóżku jak jest napalony zwłaszcza, oni lubią miekkie ciało, ciepełko i wilgoć za bardzo.. a my chcemy czuć się wyjątkowe przez "tego jedynego", a kończy się wytryskiem na ręcznik, taki już świat

Gość gość
bo masz to, kobietom "nie staje jak facetom" przecież, co innego chcą itd w tym właśnie rzecz bo kobieta chce być pożądana a nie spuszczona:-)

Gość gość
Ja mam takiego faceta :D Nigdzie się nie śpieszy aby tylko szybciej skończyć, podczas gry wstępnej delektujemy się sobą, pieścimy się, całujemy, prawimy sobie komplementy, potem jak jest goręcej to zaczynam mu do ucha szeptać coś sprośnego. Ja mówię zwykle więcej w trakcie. On jest bardziej milczący, ale mi to nie przeszkadza. Ważne że jest czuły i delikatny tak abym miała czas się wystarczająco rozgrzać. Potem jest juz ostrzej podczas samego stosunku, więc zależy na co mamy ochotę. Czasem kochamy się delikatnie a czasem nabieramy ochoty na ostry seks :D Zależy od nastroju i sytuacji.

Gość gość
O to wlasnie chodzi.....22.43) brawo!

Gość gość
mój mężczyzna nigdy nie zostawił mnie niezaspokojoną. zawsze najpierw ja, ile chcę i mogę, potem razem, albo on sam, w zależności od pozycji. czasem jest szybki seks, a czasem wolne rozgrzewanie, smakowanie, ogrom czułości i namiętności, podkręcanie napięcia bez limitu czasu... młodzi mężczyźni są często egoistami, myślą tylko o sobie, monotonnie "pilnują drzewo", bez fantazji, techniki, rzeczywiście wtedy kobieta czuje się jak wór na spermę.

Gość gość
"piłują drzewo"..

Gość gość
to fajnie :-)

Gość gość
Tak wlasnie powinno to wygladac,w dojrzalym seksie czy milosci.....Wazne jest odczuwanie....staralam sie to opisac ,jak podejrzewalam nie wielu to rozumie.Jesli uwazasz,ze kobieta to worek na sperme,to zostaniesz sam w zyciu.Chyba ,ze zmadrzejesz,dorosniesz i zrozumiesz.

Gość gość
pod warunkiem ze kobieta tez nie ucieknie po jednym numerku

Gość gość
A to musi ją cos zaciekawic,zainteresowac i przyciągnac.Nie tylko to co masz miedzy nogami ,ale w glowie.Chyba ,ze to mloda ,ktora tylko ciekawa jest,probuje i dalej.....taka niech ucieka,a wartosciową ,dojrzałą rozpoznasz,jesli chcesz.....taką przytrzymaj,bo warto......

Gość by8byiuhgugjh
Z jednym takim takim te rzeczy przez całe zycie... Niebo

Gość żw24
"A ja chciałabym poznać takiego który czerpałby przyjemność z patrzenia i uczestniczenia w całym cudnym procesie dochodzenia do mojego orgazmu" xxx dla części z nas to norma m. in. dla mnie, nic piękniejszego niż zaspokojenie ukochanej, szkoda tylko, że jakoś mnie to przed rogami nie uchroniło... Ważne żeby się dopasować, bo zawsze będą na świecie kobiety, które chętnie rozłożą nogi na spontanie, przed kimś innym i warci ich faceci... wielka szkoda, że na ogół dobierają się w tej kategorii przeciwieństwa ;/