Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suwka89

prezent dla chłopaka

Polecane posty

Gość suwka89

Witajcie Widziałam w ulotce sferisu golarke Braun Series 3 3050cc ze stacją czyszczącą i postanowiłam kupić chłopakowi prezent. Co myślicie o takim prezencie ??

Gość Kafe Spam Patrol
Sferis spam alert!

Gość erykka
mój chłopak jest fanem planszówek i zastanawiam się czy jakiejś mu nie kupić na urodziny, co byście polecily dla faceta 20+, on lubi klimaty fantasy, kiedyś nawet zabrał mnie na falkon czy jakoś tam i grał tam w coś ale za nic nie mogę sobie przypomnieć w co, w każdym razie były jakieś karty, nie chcę go wypytywać bo od razu się połapie o co chodzi.

erykka jeśli Twój chłopak lubi gry planszowe a w dodatku fantasy to z pewnością spodobałaby mu się gra Magic The Gathering Arena of The Planeswalkers. Gra nadaję się doskonale dla chłopaka w tym wieku. Może nawet to w nią grał ponieważ MTG jest jedną z najbardziej rozpowszechnionych gier planszowych fantasy.

Gość lilianka80
Jak jest fanem fantasy to na pewno się ucieszy z Magica, bo to klasyka:). A ta planszówka jest bardzo fajna, jestem pewna, że się ucieszy z takiego prezentu. Tylko pamiętaj, że będzie chciał w nią często grać z Tobą;)

Gość Klaudusiaaa
Ja dla swojego kupiłam bieliznę seksowną pielęgniarkę i ubralam się w nią, owinelam kokardką i czekałam rozpalona na łóżku. :))) cieszył się jak małe dziecko i do rana było nam cudownie. . :)))

Gość gość
Tylko naturalna ci/pa

Gość gość
Ty go najlepiej znasz, my sobie zawsze kupujemy praktyczne prezenty ;), zazwyczaj dużo wczesniej obserwuję co by mu się przydąło i przy takich okazjach to mam już gotową listę ;), ostatnio dostał ode mnie fajną strzyżarkę babyliss, bo widziąłam ze jego stara to się tylko do wywalenia nadaje, prezent trafiony, na następną okazję dostanie ode mnie krokomierz :D

Gość gość
Facetowi to nie trudno kupić prezent ...a najlepszy jest taki zwariowany. Ja swojemu chłopakowi kupiłam sziszę . Czesto robi imprezy i taka sziszka jest super. Znalazłam nawet nie droga w tym sklepie pl.troeber.com .

Gość s0nrisa
Ja swojemu kupiłam wypasione słuchawki w teletorium :) Też się bardzo cieszył.

Gość Sandi60

Mój facet jest wielkim fanem Gry o Tron. Jak tylko dowiedziałam się o tym, że Kaczkowski wypuścił tomik poezji na ten temat to od razu pobiegłam do sklepu. Jeśli Wasi faceci też tak uwielbiają Grę o Tron to polecam zainteresować się pozycją Wiersze lodu i ognia.

Gość Halina

Myślę, że poezja Kaczkowskiego to bardzo dobry pomysł na prezent. Sama też miałam okazję czytać i jestem zachwycona. Świetnie napisana książka, spodoba się nie tylko fanom gry o tron.

Gość romantyczka

jak poezja to polecam aplikacje legimi, jest tam dużo tomików i wierszy, ja korzystam z niej na moim inkbooku prime hd i jestem bardzo zadowolona :3