Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się ukrainiec

Polecane posty

Gość gość

Jak mogę go poderwać? :D Zapewne Ukraińcy nadal nie mają świetnej opinii w Polsce, ja się tym nie zrażam. Taki niepozorny, chudziutki, brunet.. :P Chciałabym go poznać bliżej. Wiem, że będę widywać go często. Wydaje się być dosyć nieśmiały, coś tam się odzywa, ale to w takich sprawach pracy. Widzę, że spogląda ;) Jestem niedoświadczona w podrywach. Szczególnie na Ukraińcu. Jakieś rady?

Gość gość
Podejdź, zagadaj o byle czym i gitara :-) przecież cię nie zje nie ?

Gość gość
Facet to facet, zachowuj się normalnie, bądź miła, zagadaj, będzie dobrze pani niedoświadczona :) urocze są takie dziewczęta, na miejscu ukraińca już bym cię chciał

Gość gosia070
co z tego ze ukrainiec. to tez czlowiek. ma swoj rozum, uczucia i bijace serce... sprobuj sie zblizyc do niego delikatnie, skoro sie bedziecie widywac to masz czasu a czasu

Gość gość
No ja nie mam nic do jego pochodzenia :D Zaznaczyłam ten fakt, żeby było jasne, że to nie Polak. A nuż znajdzie się tu forumowiczka, która też podrywała Ukraińca i ma jakieś porady dla innych? :)

Gość gość
Ukrainiec... ale żeś wymyśliła, z całej Europy gorzej już się nie dało. :( przecież to mezalians narodowościowy!!! Żeby Polka zniżala się do takiego poziomu. Wstyd po prostu. Mało masz Polaków ? A jak już marzy Ci się obcokrajowiec to z jakiegoś kraju na poziomie, a nie z takiej biedy. Co on w ogóle robi w Polsce ? Ja nie mogłabym słuchać przez 5 minut tego akcentu ukraińskiego/ruskiego , a co dopiero być w związku z takim. Poderwać Ukrainca hahaha rozbawilas mnie totalnie.

Gość gość
Ja zauważyłam że ukraińcom się chyba polki podobają xd więc masz szanse. Uśmiechaj się, zagadaj może o pracy albo spytaj o coś bardziej osobistego (tylko bez przesady). Poznaj go bliżej po prostu a on jak ma rozum to sam się rozkręci

Gość gość
Akurat nie widziałam jeszcze Polaków na tyle urokliwych, by zwrócili moją uwagę na siebie tak jak on. Zresztą co ja się będę tłumaczyć, wiedziałam, że jesteśmy narodem o ograniczonym rozumowaniu i postrzeganiu świata :D

Gość gość
Nieśmiali faceci są trudni do poderwania :) no ale zagadaj, złapcie jakiś kontakt, to najważniejsze w każdym przypadku

Ukraińcy to nie są otwarci ludzie z natury, żyją w swoim ciasnym światku jak się do niego nie dopasujesz to lipa.

Ukraińcy to nie są otwarci ludzie z natury, żyją w swoim ciasnym światku jak się do niego nie dopasujesz to lipa.

Gość gość
kimkolwiek by on nie był i jakiego charaktetu by nie miał, dopóki nie poznacie się choć trochę wasze kontakty raczej nie będą dobre. warto się na tym skupić, nie bądź nachalna ale porozmawiajcie choć przez chwilę. i obserwuj go

Gość gość
Autorko Tu nie chodzi o to, że jesteśmy narodem ograniczonym... Ale Ukrainiec to nie Czech czy Słowak..Oni mają całkiem inna kulturę, religie, mentalnośc... juz nie wspominając o dzisiejszej sytuacji Ukrainy. Jestes tego świadoma? Jest sam w Polsce, z rodziną? Wychował się na Ukrainie?

Gość gość
Autorko Tu nie chodzi o to, że jesteśmy narodem ograniczonym... Ale Ukrainiec to nie Czech czy Słowak..Oni mają całkiem inna kulturę, religie, mentalnośc... juz nie wspominając o dzisiejszej sytuacji Ukrainy. Jestes tego świadoma? Jest sam w Polsce, z rodziną? Wychował się na Ukrainie?

Gość gosia070
no ale post wczesniejszy byl nieco inny, bez przesady jaki mezalians narodowosciowy? ja rozumiem autorke akurat, jestesmy narodem ograniczonym. facet jej sie spodobal i tyle, chce go poznac a tutaj od razu jakies mezalianse i sprawy kulturowe. czlowiek to czlowiek... czego jeszcze nie rozumiecie...

Gość gosia070
spytala o podryw faceta a wy ja straszycie, bo chlopak jest z Ukrainy a nie z Polski. wypatrujecie mezaliansu narodowosciowego, bo jak to tak POLKA z byle jakim UKRAINCEM? ale mezalians. ma polakow to niech sie za nich wezmie, tak? a jak jej sie ukrainiec akurat podoba, co im stoi na przeszkodzie? opinia OGRANICZONEGO NARODU. Boze, widzisz i nie grzmisz...

Gość gość
Widocznie uwazasz ze Ukrainiec to nie czlowiek, skoro stawiasz takie glupie pytania na forum... Ale obciach.

Gość gość
Och Boooziu, ludzie, nie nabiorę się na Wasz trolling :D Już wytłumaczyłam dlaczego zaznaczyłam, że nie jest z Polski, proszę czytać, zanim się wypowiesz, użytkowniku forum ;) Nie wychodzę za niego za mąż, nie planuję z nim przyszłości, spokojnie :D Podoba mi się i chciałam nawiązać kontakt, mam słabe doświadczenie w podrywaniu szczególnie mężczyzn innej narodowości, nie wiem, jak na co może zareagować a wy mi tu z kulturą wyjeżdżacie, nietolerancją i mezaliansem. Dzięki za pomoc, serio :D

Gość gość
Oby cie ten banderowski rezun przerznal pila!

Gość gość
Tak, oby :) Oczywiście na nic innego nie liczę, takie mam zboczenie. Rżnięcie piłą.

Gość gość
Masz rację autorko, bierz ukraińca! Każdego tylko nie polaka, serio. Tym to się w głowach poprzewracało, a tylu jest świetnych facetów na świecie. I nie przejmuj się pochodzeniem ani głupotami z forum, bo pochodzenie wcale nie ma znaczenia. To tylko człowiek, facet, przekonasz się jak zagadasz, że nie taki diabeł straszny :) miłego dnia :)

Gość gość
Haha i już cię lubię :) jakbyś chciała nawiązać kontakt to może podaj jakiś namiar, chętnie poznam taką otwartą, pełną humoru koleżankę :)

Gość gość
Przerznal pila jak rzneli polki na wolyniu idiotko... -,-

Gość gość
niektóre odpowiedzi są zabawne, ludzie ogar :D ukrainiec czy nie ukrainiec, koleżance potrzebna jest pomoc, bo podrywu nie umie. ile masz lat autorko? wiesz o nim cokolwiek już?

Gość gość
Nie ma to jak obrażać innych, super, debilu, gratulacje :* Nie wiem o nim dużo, bo od niedawna pracuję w nowym miejscu (tam go poznałam). Na pewno mieszka już od kilku lat w Polsce, może i od dzieciństwa. Po polsku mówi świetnie i aż się zdziwiłam, gdy się dowiedziałam, że nie jest Polakiem. Studiuje, pracuje, jest bardzo miły i uczynny, pracowity i zawsze zabiegany :) No i klienci bardzo go lubią, jeden z bardziej lubianych pracowników w firmie :)

Gość gość
na pytanie jak poderwać chłopaka też byście tak reagowali ? naród polski jest idealny, co nie mądrale? to nic że za granicą mamy złą opinię hahaha

Gość gość
Oj, ja się nie przejmuję opinią forumowych niedorozwojów i faktów historycznych nie mam zamiaru wyciągać teraz, podoba mi się on i tyle. Nie zrażę się niczym, więc warto spokojnie nie zwracać uwagi na idiotyzmy i pisać normalne wypowiedzi, jeśli tylko ktoś chciałby mi pomóc :)

Gość gość
ta szmata gggb vel him ma doświadczenie w wyrywaniu Ukraińców z resztą temat pewnie też jest tej skretyniałej idiotki...