Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31 lat i waże 160kg i nadal tyje

Polecane posty

Gość gość

Lubię jeść i ale chciałbym schudnąć i coś zrobić w tym kierunku może siłownia? Teraz ograniczam kalorie na śniadanie i zamiast 3000 kcal ograniczam do połowy czy to wystarczy na początek:(

Gość gość
Skoro wszystkie porcje maszno połowę mniejsze to myślę że dobry początek. Swoją drogą to łatwiej Cię obejść czy przeskoczyć? usmiech.gif

Gość gość
No jestem gruby chciałbym pójść kiedyś na plażę i się nie wstydzić, ale jak sie zdenerwuje na coś to potrafię na przyklad cały słoik nutelli zjeść albo 2 tabliczki czekolady:(

Gość gość
Po takiej dawce chemi z kakao to Ty klocka przez tydzień nie postawisz i wszystko się odkłada.

Gość gość
ty na śniadanie żresz 3 tys kalorii? Ty w ogóle robisz cos w życiu oprócz wp******lania?

Gość gość
Czasami czuje taki głód, trudno to opisać np. zjem całego kurczaka i niby jestem najedzony ale po 30 min od obiadu zaczyna mi burczeć w brzuchu :( i co ja na to poradzę.

Gość gość
To żeś niezły knur

Gość gość
Jak sobie tak brzuch rozciagneles to nie dziwne że opier... kuraka a za 30 min. Chodzisz głodny. Jesteś sam sobie winien.

Gość gość
A jak bym się zapisał na siłownie to by na pewno coś pomogło i rzucił bym kilka kilo w miesiąć ?

Gość gość
w twój żołądek to pewnie by sie dorosły człowiek zmiescił... I jestes zdziwiony ze burczy ci w "brzuszku" po opiertoleniu obiadu, który wystarczył dla 4-osobwej rodziny. A 3 tys kalorii to powinna byc twoja maksymalna kalorycznosć w ciągu dnia a nie na sniadania... jezu... I zacznij od wizyty u psychologa bo to trzeba miec też coś z głową, żeby tyle wp*****lac.

Gość gość
Fakt że troszkę zwisa mi brzuch ale jeszcze nie jest tak źle . Zamiast mięsa będę jadł sery lub jogurty i na pewno dam rade schudnąć. Pojadę do biedronki to odrazu kupie cały karton jogurtów.

Gość gość
kg spadają od ujemnego bilansu kaloryczego a nie magicznie od cwiczeń. Sport jedynie wspomaga ten proces. Jak bedziesz jadl dalej takie ilosci, to żaden wysiłek na siłowni nic nie da, bo co z tego ze spalisz z 800 kalorii jak nadal będziesz z 5 tys kcal na plusie ponad dzienne zapotrzebowanie energetyczne I zbieraj raczej kase na operacje usunięcia wiszącej skóry po odchudzaniu

Gość gość
Jak obliczyłem to na śniadanie średnio zjadam 2000 -3000 kcal Obiad to ok. 2000 kcal i kolacja ok. 1500 kcal a w miedzy czasie trochę słodyczy ptasie mleczko i pije dużo napojów tak 2 litry.

Gość gość
masz 160 kg i nie jest tak źle? :D Kto ci tak mówi? Bo na pewno nie jakaś kobieta... chyba że babcia... I co zeżresz ta palete jogurtów na jednym posiedzeniu?:D I mowisz o jogurtach naturalnych czy słodkich? Bo te owocowe to są równie zdrowe i dietetyczne jak nutella

Gość gość
To już sam nie wiem, mam się zagłodzić by schudnąć ?

Gość tylko 40 cm w bicku
Ale o co chodzi przecież kobiety uwielbiają "misiów"

Gość gość
Chciałbym poderwać dziewczynę i pójść z nią na plażę i w samych kopieluwkach biegać

Gość gość
3000 kcal na sniadanie :D

Gość gość
Chyba w worku na ziemniaki bo takich majcioch nie produkują

Gość gość
opakowanie ptasiego mleczka ma 500 kcal a 2 litry gazowanych słodzonych napojow to ok 800 kcal. Czyli prawie połowa tego, ile powinienes dostarczyc organizmowi. Ty oprócz tego, że jestes gruby to jestes przytępawy, idę bo nie chce mi sie czytac tych idiotyzmów. Chcesz schudnac to zacznij od jedzenia 3 tys kcal i obcinaj powoli do 2,5 tys. - można w tym bilansie kalorycznym zmiescic tone warzyw, chudych mięs, nabiałów, kasz. I zero słodyczy, a do picia woda mineralna Jak to dla ciebie glodzenie to rozpędz sie i przywal głową w scianę i ws********j dalej smieciowe g****a bo to tylko twoje sadło i twoje życie

Gość gość
Ale wy jesteście. Tylko potraficie oceniać a jeszcze mnie nie widzieliście na oczy i to nie jest tak że cały czas się tylko obżeram i nie mam ruchu bo czeto wychodzę do biedronki lub Lidla i mam ****** poza tym jest masę ludzi grubszych odemnie i niezdających sobie z tego sprawy.

Gość gość
dajesz rade donieść żarcie z lidla do domu czy już w drodze zaczynasz jesc?:D

Gość gość
Jak pojadę na plażę to będę się opalał na słoneczku :) i ma to gdzieś że będziecie mi zazdrościć

Gość gość
Zanim wyjde ze sklepu to juz wszystko zjem. I przestańcie trolowac ,przeciez wszyscy wiemy ze kobiety uwielbiają misiowatych z brzuszkiem.

Gość gość
3000 kcal na śniadanie? WOW! Naprawdę jestem w szoku, nie jestem w stanie dobić do 1500 w ciągu jednego dnia, a tutaj ktoś na śniadanie je dwa razy tyle na śniadanie. Boże...

Gość gość
XD ja misiowatych z brzuszkiem widzę jako szczupłych facetów z lekko wystającym brzuchem, tacy rzeczywiście mi się podobają. misiowaty a facet ważący 160 kg to jest różnica XDXD

Gość gość
Wiecie że mój rekord jak zrobiłem podliczenie to ok 11 tyś kcal w jeden dzień ? i co wy na to

Gość gość
ale czego mamy ci zadroscic? Wyjscie na plaże dla wiekszosci ludzi to zwykły niedzielny wypad w lato

Gość gość
my na to, że jestes obleśnym knurem, który żyje tylko po to żeby żreć. Ty wogóle gdzies pracujesz czy przeżerasz rente rodziców?

Gość gość
No to chłopie! Pora znaleźć sobie kobietkę w twoim przedziale wagowym. Nie mieć kompleksów i nie przejmować się otoczeniem - we dwójkę :) Może i odchudzać się razem. To najlepsze wyjście z sytuacji, bo nie schudniesz nigdy w taki sposób ;)