Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedrogi komputer Apple

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni poszukuję niedrogiego komputera apple - najchętniej macbook air, niestety wszystko co znajduję przekracza mój budżet. Trafiłam na sklep internetowy z komputerami poleasingowymi (http://macoutlet.eu), gdzie ceny są ok. Macie może jakieś doświadczenia z takimi komputerami lub konkretnie tą firmą? Bo nie wiem czy kupić, czy nie. Z góry dzięki za pomoc.

Gość gość
ja kupowałam polisingowego z allegro maca white rok temu- to taki najtańszy z macbooków, ale śmiga ładnie i nie mam żadnych problemów, tak więc kupij śmiało ;)

Gość gość
Jesli nie masz kasy, to nie kupuj apple. I przestan zamsiecac forum dziadowskimi firemkami, ktore z braku klientow reklamuja sie po forach, bo na normalna reklame ich z braku klientow nie stac.

Gość gość
Jak nie masz cierpliwosci normalnie odpowiedziec na pytanie to nie wchodz na forum. A co do pytania w wątku to polecam użyć google, sprawdz ich opinie na ebay, czy wlasnie allegro, a jesli chodzi o komputer poleasingowy to kwestia czy chcesz nowy czy używany, dostosuj zakupy do swoich potrzeb i możliwości. Tu nie ma co doradzać...

Gość gość
ja mam w domu maca pro używanego, kupionego za pół ceny ale był w bardzo dobrym stanie, kilka rys i żadnych większych śladów używania, wiec widac ze byl w dobrych rekach

Gość gość
ja kupiłam jakiś miesiąc temu macbooka 12, ok 6 tys. chodzi aż miło, w ogóle się nie.zacina. jest jak dla mnie śliczny, bardzo cienki, polecam :) niedrogi apple? - cóż, jak dla mnie te pojęcia wzajemnie się wykluczają.

Gość gość
niedrogi to jest chyba tylko macbook white...

Gość gość Basia
i jak? przetestowałaś? bo mi się zepsuł mój macbook air tzn zalałam go i nie wiem czy go naprawiać czy kupić używany czy już wykosztować się i wziąć nowy...

Gość gość
Komputery apple są znane z dość wysokiej ceny, ale też z bezawaryjności. Nie ma na nich wirusów, wiec antywirus jest zbędny (to tak przykładowo) a to jedna z wielu zalet posiadania właśnie mac’a :) gdyby jednak cos się z nim stało z naszej/nie naszej winy, polecam ten serwis apple www.macforce.pl ja tam niegdyś oddawałam komputer, śmiało można korzystać z ich usług, są super :)

Gość gość
https://www.fixme.com.pl - Jeżeli o mnie chodzi to jak już chcecie Apple, to takie serwisy będą dobrym wyborem.

Gość fagoo89
Komputer poleasingowy to w przypadku chęci zakupu mac'a i za małego budżetu dobry trop. Ja kupiłam swój na EFL, słyszałam, że fajne sprzęty poleasingowe można też wypatrzyć na olx, ale nie korzystałam.

Gość gość
najtansze MacBooki są na allegro!